Veľkolepý návrat flanelu: návrhári ho milujú!

Veľkolepý návrat flanelu: návrhári ho milujú!

10. decembra 2019, flanelové nohavice, Pavel Berky, návrhár, nohavice, šaty, kabáty, podšívka

Sponzorovanej odkazy:

Zatracované flanelky našich oteckov a starých otcov prežívajú svoj veľký comeback! Z hipsterských kaviarní sa pomaly presunuli na svetové móla a inšpiráciou sa stali tiež pre známych návrhárov. Príjemný a mäkký flanel si obľúbil aj česko-slovenský módny návrhár Pavel Berky.

Pavel vo svojej novej kolekcii stavil na mäkký a príjemný flanel v klasických a obľúbených farebných kombináciách. Modro-čierna, červeno-čierna, výrazná oranžovo-čierna, ale aj krásny svetlý smotanový flanel sú hlavnými farbami jeho kolekcie.

Kombinácia na želanie

Nielen v týchto farebných kombináciách vytvoril niekoľko zaujímavých outfitov a na svojom e-shope celkom netradične ponúka možnosť materiály a strihy akokoľvek kombinovať. Flanel návrhár Pavel Berky využíva ako podšívkový materiál, rovnako ako hlavný na šaty, kabáty, sukne, nohavice, klobúky a čiapky.

Pokiaľ sa vám teda páči béžový flanel a chceli by ste z neho šaty, ktoré Pavel vytvoril v inej farbe, tak to vôbec nie je problém. Práve tieto nadštandardné služby sú jednou z predností prečo nakupovať priamo od návrhárov!

Cigaretové cool flanelky

My pre vás máme tip na zaujímavé cigaretové nohavice z červeno-čierneho flanelu, ktoré určite pritiahnu pozornosť nejedných očí. Jemné rozparky pri členkoch dovoľujú nohavice kombinovať aj s podpätkami, inak sa krásne dopĺňajú s teniskami a zrazu máte casual-elegantný outfit do práce aj na párty.

Vytvorte si nohavice vo veľkosti a farbe, ktorá vám vyhovuje! Cena flanelových nohavíc je 160 €. K dispozícii na webe Pavelberky.cz .

Zdroj foto: Pavelberky.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.