Zvodnosť, jemnosť a ženskosť: Nová kolekcia Tatiany Kovaříkovej

Zvodnosť, jemnosť a ženskosť: Nová kolekcia Tatiany Kovaříkovej

18. novembra 2019, nová kolekcia Tatiany Kovaříkovej, dámske oblečenie, šaty, kabáty, nohavice

Sponzorovanej odkazy:

Nepreháňame, keď povieme, že kolekcia Tatiany Kovaříkovej sú látky, ktoré zvádzajú k dotyku, nové kompozície a ženská silueta. Tieto hlavné prvky sú viditeľné na prvý aj druhý pohľad.

Ženskosť v kombinácii s precíznym spracovaním sa objavuje ako zásadný pilier v každej kolekcii návrhárky Tatiany Kovaříkovej. Od samého začiatku svojej tvorby je módna dizajnérka známa nadčasovosťou jednotlivých modelov.

Kombinovateľnosť a flexibilita

Naprieč kolekciami sa dajú jednotlivé kusy a prvky veľmi dobre kombinovať. A pretože v posledných rokoch sa veľmi často skloňuje odolnosť, nadčasovosť a šetrnosť k našej planéte v oblasti módy, tak by sme mohli povedať, že práve Tatiana Kovaříková svojím prístupom vždy prezentovala kvalitnou tvorbou zastávajúci tzv. „Slow fashion“. Móda je záležitosťou okamihu, ale je vždy dobré, keď je za ňou cítiť tradíciu, históriu a úctu k danému remeslu.

Kolekcia na zimu sa môže zdať na prvý pohľad primárne spoločenská. „Som známa svojimi spoločenskými šatami, pre ktoré ma mnohé zákazníčky vyhľadávajú, avšak táto kolekcia, ktorú som vytvorila, je určená k bežnému noseniu,“ hovorí Tatiana Kovaříková a dodáva: „Všetko záleží na stylingu a doplnkoch a ihneď máte model pre denné nosenie. “

Zimná kolekcia

Jednoduché a precízne línie, ktoré dávajú vyniknúť ženskej siluete sú vždy tou pravou voľbou. Nový rad nesie inšpiráciu minimalizmom a návratom k ženskosti. Zásadné farby kolekcie predstavujú biela, čierna, žltá, ale aj zelená, alebo červená. Silueta každého kusu odevu je šitá a tvarovaná veľmi precízne, aby všetko perfektne sedelo a model súznel s dámou, ktorá ho bude nosiť.

Dnešná žena je aktívna a neustále v pohybe a všetky milujú vrecká nielen na nohaviciach, ale aj na šatách. Kabát naopak môže zmeniť svoju úlohu a byť zároveň veľmi zaujímavými šatami, všetko je dovolené a záleží len na našom pocite a chuti experimentovať. Prevedenie kabátu podľa Tatiany Kovaříkovej je v novej kolekcii v lesklej variante veľmi sofistikované a luxusné zároveň.

Všetky modely dostanete v novo zrekonštruovanom butiku TATIANA v centre Prahy v Dušnej ulici, na adrese Butik Tatiana, Dušní 1, Praha 1.

Zdroj foto: Tatiana.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.