Čo má spoločné Puma a Helly Hansen? Kolekciu s returnom do deväťdesiatok!

Čo má spoločné Puma a Helly Hansen? Kolekciu s returnom do deväťdesiatok!

12. októbra 2019, Puma, Helly Hansen, outdoor oblečenie, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

Puma a nórska outdoorová značka Helly Hansen vytvorili svoju prvú spoločnú kolekciu, ktorá sa vezie na nekonečnej vlne deväťdesiatych rokov. Spolupráca perfektne kombinuje športový štýl Puma a neformálne DNA s nádychom outdooru značky Helly Hansen.

Spoločnosť Helly Hansen založená v Nórsku pred viac ako 140 rokmi, sa preslávila najmä nepremokavým oblečením pre námorníkov. Dnes je lídrom v oblasti vybavenia pre plachtenie a lyžovanie, vyrába aj prvotriedne pracovné oblečenie.

Vďaka odvážnemu dizajnu a vyspelému technickému spracovaniu ale zanechali kúsky Helly Hansen svoju stopu aj v kultúre streetstyle a hip-hopu deväťdesiatych rokov. Spojenie Puma X Helly Hansen nachádza inšpiráciu práve v tejto nesmrteľnej ére, vzdáva hold klasickému štýlu Puma, viditeľné sú v nej ale aj moderné, outdoorom inšpirované prvky.

V tejto kolekcii nájdete tenisky

  • Puma X Helly Hansen LQD Cell Omega s logom PUMA a HH na päte a jazyku topánky
  • Puma X Helly Hansen Nitefox v čiernej farbe
  • Puma X Helly hansen Trailfox MTS s bielou podrážkou a semišovými detailmi

Oblečenie nielen black and white

Kúsky z novej spolupráce prichádzajú v čierno-bielej kombinácii, ktorá je doplnená výraznou oranžovou. Nájdeme v nej tiež pohodlné obojstranné a vode odolné bundy, mikiny, vesty a rôzne doplnky, ako sú rybárske čiapky či praktické „znovuzrodené“ ľadvinky.

V Českej republike vybrané produkty z novej spolupráce dostanete exkluzívne od októbra 2019 v predajniach Footshop, na Puma.com a na Hellyhansen.com.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.