Peňaženka ako módny doplnok? Prečo nie?

Peňaženka ako módny doplnok? Prečo nie?

26. septembra 2019, značkové peňaženky, peňaženky, Queens, dámske, pánske

Sponzorovanej odkazy:

Módne doplnky sú to, čo robí look jedinečným a osobitým. To, aké módne doplnky k svojmu outfitu priradíte z neho urobí štýlovku, alebo športový štýl, či klasiku. Niekedy sa odviažete, inokedy myslíte skôr na to, aby ste nevyšli z daných medzí a dresscode. Vedeli ste ale, že módnym doplnkom je aj peňaženka?

Čo je vlastne módny doplnok? Módnym doplnkom rozumieme šály, čiapky, rukavice, kabelky, tašky, ruksaky, hodinky a šperky, ale aj ponožky a v neposlednom rade aj peňaženky. Prečo vlastne nie? Beriete ich do ruky dennodenne. Zakaždým keď platíte v obchode, pri úhrade v reštaurácii alebo bare, v opravovni a čistiarni, ale aj pri jazde vlakom či autobusom, alebo taxislužbou. Tak prečo nemať ten malý kúsok pekný a štýlový?

To si povedali aj v online obchode Queens a nazbierali pre vás značkové peňaženky najrôznejších tvarov, štýlov, prevedení a materiálov. Vyberiete si?

CK sculpted Zip Around WalletCK sculpted Zip Around Wallet

CK sculpted Zip Around Wallet

Začneme pekne zostra novinkou od značky Calvin Klein Jeans, a to na zips uzatvárateľnou peňaženkou pomenovanou sculpted Zip Around Wallet v čiernom koženom prevedení. Je neprehliadnuteľná pre veľký nápis na jednej strane a praktická s mnohými priehradkami na papierové peniaze, karty aj drobné mince. Klasická štýlovka bude vaša za 68 €.

SC Opus Dot Chain WalletSC Opus Dot Chain Wallet

SC Opus Dot Chain Wallet

Druhý elegantný športový čierny kúsok v koži je od značky Santa Cruz. Peňaženka s pomenovaním Opus Dot Chain Wallet je roztvárajúca, s logom na vonkajšej časti a mnohými praktickými oddeleniami na bankovky, mince a karty. Okrem toho má retiazku s karabínkou, ktorú možno pripnúť k pútku džínsov či k pútku vnútri tašky alebo batohu. Stojí 32 €.

Nixon Cape Leather CoinNixon Cape Leather Coin

Nixon Cape Leather Coin

Kvalitná kožená roztvárajúca peňaženka od značky Nixon nazvaná Cape Leather Coin vo svetlo hnedom prevedení s logom na vonkajšej časti, je tretím príma kúskom medzi peňaženkami. Opäť roztvárajúca a opäť s mnohými praktickými priehradkami na karty, mince a papierové peniaze. Vyjde vás na 36 €.

Kappa Authentic BalisKappa Authentic Balis

Kappa Authentic Balis

Veselá bielo-čierno-červená textilná peňaženka v roztváracej verzii s prekrytím a patentom je Kappa Authentic Balis . All over potlač motívu značky dáva hneď najavo čo je kúsok zač. Vnútri nájdete početné priehradky na karty a papierové peniaze aj vrecko na mince. Túto cool záležitosť dostanete za príjemných 14 €.

The Herschel Supply CO. Thomas + WalletThe Herschel Supply CO. Thomas + Wallet

The Herschel Supply CO. Thomas + Wallet

Režnú zapínaciu peňaženku od značky The Herschel Supply CO nazvanú Thomas + Wallet , dostanete vo svetle fialovom prevedení so striebornými detailmi a logom na vonkajšej časti. Uzatvárateľná je na zips a vnútri oplýva mnohými priehradkami na karty, papierové peniaze aj vreckom na drobné mince. Vyjde vás na 46 €.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky a ostatné.