Topánky, topánky a topánky: Louis Vuitton zbrojí na jeseň a zimu 2019

Topánky, topánky a topánky: Louis Vuitton zbrojí na jeseň a zimu 2019

20. augusta 2019, Louis Vuitton, kolekcia obuvi, topánky, jeseň a zima 2019

Sponzorovanej odkazy:

Značka Louis Vuitton zbrojí na jeseň a zimu 2019. Tentoraz si vzali na paškál obuv. Pre túto kolekciu jeseň/zima značka siahla na inšpiráciu do klasického pánskeho a dámskeho šatníka. Klasika prispôsobená súčasným trendom.

Trendy sú tento rok naklonené topánkam bez vyššieho podpätku v retro futuristickom nádychu. Masívny vzhľad poltopánok so silnou podrážkou, motorkárske topánky a hybridné balerínky, to je kolekcia Louis Vuitton na tohtoročnú jeseň a zimu.

Poltopánka s platformou

Tón celej sezónnej kolekcie nasadzuje jej hlavný model, ktorým sú poltopánky na platforme so silnou „traktorovou“ podrážkou. Ležérne a mäkké poltopánky, ktoré vyzerajú robustne a „tvrdo“, zdobí biele šnurovanie, na ktorom je vidieť tradičné remeselné know-how značky.

V moto štýle

Motorkárske topánky sa vracajú – túto sezónu v podobe členkových topánok a čižiem, ktoré predstavujú rebelsky rockerskú alternatívu. Topánky na ultra nízkom podpätku sa ponúkajú v elektricky modrej koži, vo variante z dvoch farieb kože s „tkaným“ efektom, ale samozrejme aj v nadčasovej čiernej klasike a vo variante z plátna Monogram.

Na športovej nôte

Športové topánky Archlight, ktoré sa prvýkrát predstavili na prehliadke kolekcie jar/leto 2019 a rýchlo sa stali ikonou medzi modelmi topánok Louis Vuitton, sa na jeseň a zimu odeli do charakteristických farieb Centre Pompidou – klasickej trikolóry, ktorá je poctou architektúry tejto významnej parížskej budovy, ale ponúkajú sa aj v tvídovej verzii, ktorá rezonuje s modelmi kolekcie ready-to-wear.

Fotografie: Annie Powers

Styling: Marie-Amélie Sauvé

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.