Spím, spíš, spíme

Spím, spíš, spíme

23. júla 2019, pyžamá, spánok, dámske pyžamá, detské pyžamá

Sponzorovanej odkazy:

Riadim sa heslom, že „vek je len číslo“. Som síce už dávno mamička dvoch detí, ale myslím, že každý človek je taký starý na koľko sa cíti. Ja mám viac ako 30 rokov, ale zbožňujem oblečenie s obrázkami a ak sú to postavičky z detstva ako Mickey Mouse a Minnie, tak som viac ako spokojná a opäť sa dostávam do tých detských rokov.

V Kik majú novú kolekciu pyžám, kde hlavným obrázkom je všetkým známa a nesmrteľná postavička myška Minnie. Ach áno, stále a stále už toľko rokov ju môžeme vidieť na oblečení a teraz ako na dámskom pyžame tak aj na detskom pyžame pre dievčatká. Samozrejme, spánok je najdôležitejšia chvíľa dňa a preto je veľmi dôležité sa aj vtedy cítiť dobre a v tomto rozprávkovom pyžamku to pôjde ľahko.

Kolekcia mamička a dcéra

Obdivovateľky Minnie, ktoré majú doma malé dievčatko snáď vždy ocenia to, keď si môžu zaobstarať rovnaké oblečenie so svojou dcérkou a dokonale sa tak zladiť. Každému, kto Vás stretne bude hneď jasné, že ste nerozlučná dvojica. Vybrať si môžete dvoj dielne pyžamá v kombinácii tričko a šortky ako na našej titulnej fotografii, alebo klasickú nočnú košeľu. Či už sa rozhodnete pre jednu, alebo druhú variantu z kolekcie Matka a dcéra bude Váš spánok príjemný a Vy s dcérkou môžete pohodlne snívať rozprávkový príbeh.

Pyžamová párty

Ak ste aspoň z polovice tak bláznivej povahy ako ja a máte aspoň jednu rovnako trhnutú kamarátku, ktorá má tiež rada rozprávkové postavičky, mám pre Vás dobrú správu a napríklad aj inšpiráciu. Možno nemáte s kamarátkou čas na obed, alebo kávu počas dňa, ale o to lepšie sú večery. Taká pyžamová párty v parádnych nočných košieľkach s Minnie, vínko, chipsy, pizza a filmový maratón, to je proste super relax a tiež čas sa poriadne porozprávať. No a Vy, kto motívy Minnie moc nemusíte, nezúfajte, pretože aj pre Vás je tu variant a to dámske pyžamo v neutrálnych farbách bez potlače a rozhodnúť sa môžete medzi čiernou, ružovou a sivou. Ak patríte medzi zamrznutých, tak namiesto šortiek na spanie môžete zvoliť variant pyžamá s capri nohavicami.

Sladký spánok

Výber si myslím, že je dostatočný. Materiál je príjemný a vďaka nemu sa budete cítiť ako v bavlnke a Váš spánok bude iste plný krásnych snov. To nie je všetko. Na záver určite každú poteší cena. Samostatné tričká kúpite za 3 €. Šortky za krásne 4 € a capri nohavice kúpite za 6 €. Za pyžamá a nočné košele s motívmi Minnie zaplatíte necelých 8 €.

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Misha Pavlačková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.