Nakupujte chytro!

Nakupujte chytro!

23. mája 2019, online nakupovanie, sociálna pomoc, e-shopy. cashback za nákupy

Sponzorovanej odkazy:

Nákupy s Cashback čiastky späť je dnes už prežitá vec. Avšak ak je to spojené ešte s dobrou vecou, dostáva nakupovanie ďalší – tak trochu sociálny rozmer.

Projektov s cashback je veľa, väčšinou na nich len profitujú značky, obchodné a e-shopy. Niektoré projekty so sociálne pridanou hodnotou tu sú, rozbiehajú sa veľmi ťažko, a tak nie je vôbec od veci im napomôcť. Bolo by škoda, keby pomoc iným zostala zabudnutá.

Nakupujte chytro a podporte dobrú vec

V súčasnej dobe sa rozbieha projekt, vďaka ktorému môžu zákazníci internetových obchodov , svojim nákupom zadarmo pomôcť získať určitú finančnú čiastku pre postihnutých. V tejto chvíli je v supportu príbeh dievčatka, ktoré trpí mozgovou obrnou. Pretože tento projekt je na úplnom začiatku, dali sme mu na našom magazíne priestor, pretože my Luxurymag.cz milujeme módu a nakupovanie, čo dokladá aj naša facebooková stránka so zhodným názvom.

Pomôžte svojimi nákupmi projektu podporit.cz získať svoje miesto v internetovom svete prípadne svete obyčajných ľudí a tých neobyčajných (pomáhajúcich) potrebným. Projekt nájdete na webovej adrese Podporit.cz a na rovnomennom Facebooku .

Vaše bežné nakupovanie cez internet môže pomáhať ľuďom, čo v živote nemali toľko šťastia. Nezaplatíte ani euro navyše, ale rovnako urobíte dobrý skutok.

Zdroj foto: Podporit.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné.