Louis Vuitton a New Classics

Louis Vuitton a New Classics

28. apríla 2019, Louis Vuitton, kožené kabelky, ambassadorky, kampaň New Clasics

Sponzorovanej odkazy:

Louis Vuitton predstavuje svoju novú reklamnú kampaň pod názvom New Classics. Je určená na kožené výrobky a atraktívne vďaka hviezdam v nej – Emmou Stone, Alicii Vikanderovej a Leou Seydoux.

Louis Vuitton s potešením uvádza svoju novú kampaň na New Classics, modelový rad kabeliek, ktoré predstavujú tri ambasadorky značky Louis Vuitton: Emma Stone, Alicia Vikanderová a Léa Seydoux.

New Classics

Nová kampaň s výrazným motívom ženstva je jasnou, energickou pripomienkou silného vzťahu značky k mimoriadnym ženským osobnostiam a ich kabelkám. Emma Stone, Alicia Vikanderová a Léa Seydoux, tri silné ženy – osobnosti, sú dokonalým stelesnením modelov Capucines, Twist a Dauphine. Modely vo svojom štýle a dizajne sršia vlastnou špecifickou energiou, ktorá je vlastná súčasnému životnému štýlu. Fotografom novej kampane bol Craig McDean a štylistkou Marie-Amélie Sauvé.

New Classics vyžaruje sviežeho a cool ducha, zároveň nadčasového aj pevne ukotveného v prítomnom okamihu. Herečky Emma Stone, Alicia Vikanderová a Léa Seydoux vnášajú do kampane každá niečo zo svojej vlastnej jedinečnej osobnosti, a prázdne pozadie pôsobí ako odrazová plocha pre vyjadrenie ich vlastných postojov a vzťahu ku kabelke.

Ema Stone a kabelka CapucinesEma Stone a kabelka Capucines

Capucines

Emma Stone predvádza s kabelkou Capucines, klasický model, ktorého jednoduché línie hovoria univerzálnym jazykom. Vďaka svojej jednoduchej siluete a flexibilite, ktorá kombinuje klasicizmus aj ľahkosť, je Capucines dokonalou spoločníčkou pre modernú, sofistikovanú a štýlovú ženu.

Alicia Vikanderová a kabelka TwistAlicia Vikanderová a kabelka Twist

Twist

Alicia Vikanderová sa v kampani objavuje s kabelkou Twist, ktorá je pozoruhodná svojou posuvnou retiazkou, ktorá slúži ako nastaviteľný popruh cez rameno, a otočnou sponou v tvare písmen LV.

Léa Seydoux a kabelka DauphineLéa Seydoux a kabelka Dauphine

Dauphine

Léa Seydoux si vybrala Dauphine, modernú klasiku z plátna Monogram, ktorá bola prvýkrát uvedená na trh v roku 1976. Táto najnovšia verzia kombinuje Monogram a nádhernú kožu, na ktorej vynikne guľatá spona v tvare loga LV.

Kampaň sa objaví v tlači v májových číslach medzinárodných tituloch a bude ju sprevádzať cyklus zábavných krátkych filmov vyrobených pre online media . Tiež sa v nich objaví Emma Stone, Alicia Vikanderová a Léa Seydoux – a samozrejme kabelky Capucines, Twist a Dauphine, a tiež model City Steamer.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a módni návrhári.