Lindex zbrojí na jar a leto 2019

Lindex zbrojí na jar a leto 2019

31. januára 2019, Lindex, kolekcia jar a leto 2019, lookbook

Sponzorovanej odkazy:

Spoločnosť Lindex vydáva svoju kolekciu a lookbook pre sezónu jar a leto 2019. Štýl zostáva aj naďalej dôležitejší ako trend. Starostlivý výber kúskov pre nadchádzajúcu jarnú sezónu poukazuje na čistejší, ale napriek tomu ženský výraz.

"Trendy sa spomaľujú, pretože sa ženy zameriavajú predovšetkým na svoj životný štýl a osobitý vzhľad. Elegantný šatník s klasickými kúskami však bude tvoriť základ aj túto jar. Kľúčová je jednoduchosť a kvalita so zameraním na dizajn, ktorý má dlhodobú hodnotu. Značka Lindex vám tak pomôže vybudovať dlhotrvajúci šatník, "uvádza Pia Ekholm, manažérka pre návrh a nákup v spoločnosti Lindex.

Základ kolekcie

Základom jarnej kolekcie sú materiály prémiovej kvality, ako napríklad ľan a tencel. Pre túto sezónu sú dôležité tiež zladené súpravy, či už ide o kombináciu mäkkého blejzra a nohavíc, blúzky a sukne, alebo šiat a nohavíc. Tieto kúsky ponúkajú nekonečné množstvo kombinácií.

Farebný trend

V tejto sezóne posilňuje trend jednej farby, alebo potlače opakujúceho sa na všetkých častiach outfitu, čo prináša nový všestranný spôsob obliekania. Odvážny styling získava nositeľnejšiu podobu a naďalej sa uplatňuje aj trend vrstvenia šiat cez pančuchy, alebo nohavice či dlhého trenčkotu cez košeľu a džínsy.

Kľúčová je farba v podobe odvážnych kombinácií orgovánovej, tmavo tyrkysovej a žltej v protiklade k rôznym telovým tónom.

Kolekcia bude k dispozícii v predajniach Lindex a online na lindex.com od konca januára 2019.

Zdroj foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.