Sviatočný Levis

Sviatočný Levis

26. decembra 2018, sviatočná kolekcia Levis, Levis, tričká, bundy, džínsy

Sponzorovanej odkazy:

Dokážete si predstaviť trblietavé kamienky v kombinácii s materiálom pôvodne na pracovné oblečenie ako je denim? Alebo flitre na športových bavlnených tričkách a ešte navyše poskladané do tvaru kultového loga?

Taká je sviatočná kolekcia Levi's® – slávnostná, obyčajne neobyčajná aj vtipná, a určite priláka pozornosť. Jednoducho ideálne pre slávnostnú sezónu. Je vhodná aj ako darček, a nielen vianočný – aj k narodeninám, či iným príležitostiam. Budú to síce „mäkké“ darčeky, ale tieto určite nenaštvú ani neurazia!

Sviatočná kolekcia Levis

Napríklad kultové džísky Levi's®, alebo ich zateplený variant s umelou kožušinkou. Za 50 rokov existencie ju preverili generácie rančerov aj rockerov. Môžete si vybrať z mnohých variantov a v kolekcii nájdete aj dámsku verziu so žiarivými kamienkami na rukávoch, alebo pánsku podšitú vlnenou kockovanou podšívkou, ktorá sa dá nosiť obojstranne.

Pre tých, ktorí prepadli Logománii, môže byť ideálnym darčekom tričko, alebo mikina s Batwing logom. Je naozaj autentické s nádychom nostalgie. Prvýkrát sa objavilo v roku 1967 a jeho tvar vychádza z oblúkov vyšitých na zadných vreckách levisiek. Sviatočná verzia je elegantná, vyšitá z lesklých flitrov, napríklad levisovky v červenej farbe, alebo striebornej, a perfektne sa blýska. Určite potešia aj doplnky s logom – šály, šatky, čiapky, tašky, ruksaky

Levi's® Print Baru na Václavskom námestí 10 v Prahe si môžete vytlačiť tričko s menom a vyberať z niekoľkých motívov. Novinkami sú postavičky Mickeyho Mouse, ktorý tento rok oslavuje 90. rokov, alebo logo s dvomi koňmi zo zadnej nášivky levisiek. Tiež kultové logo Batwing má nové farby aj font nápisov. Toto tričko je dokonalé a navyše darček hotový za pár minút a 24 €.

Od piatku 21. decembra 2018 navyše začínajú v Levis zľavy, tak neváhajte. Levisovské kúsky sú nezabudnuteľné.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.