Zababušte sa do hrejivých svetríkov

Zababušte sa do hrejivých svetríkov

10. decembra 2018, sveter, pulóver, dámske svetre, dámske oblečenie, dámska móda, hrejivé svetríky

Sponzorovanej odkazy:

Čo je lepšie, než sa vyzbrojiť hrejivým svetrom a vychutnať si krásy zimy? Zababušiť sa môžete do najnovšej kolekcie kúzelných svetríkov, ktoré patria medzi MUST HAVE. Sveter je nová čierna dámska móda!

Sú krásne, maznavé a štýlové – a vo vašom šatníku by ich pár rozhodne nemalo chýbať. Zahrejú a každý outfit povznesú na roztomilo ženský. Reč je o trendových svetroch, ktoré zažívajú veľký módny návrat.

Kúsok, ku ktorému sa budete chcieť túliť

Milovníčky dámskych svetrov môžu zamieriť do H&M, kde na nich čakajú nové prírastky všetkého druhu. Šik sú nielen tradičné roláky, tentoraz voľnejšieho strihu, ale aj rozkošné maxi svetre, ktoré váš look urobia nežne ležérnym. Voľnejšie teplé pulóvre navyše môžete nosiť k akémukoľvek štýlu – či už milujete pančuchy a sukne, alebo ste fanúšičkou denimu.

Jesenné farby

Nielen neutrálna paleta letí. Typické jesenné tóny sú tiež veľmi žiadané. Škoricová, khaki, camel, alebo nude? Kombinujte svoju obľúbenú jesennú farbu a urobte z nej dominantu vášho outfitu. A ako také svetre nosiť? Kabelka cez plece, šál a look je hotový – v jednoduchosti je krása. Tak nedajte zime šancu!

Zdroj foto: H&M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.