Čo je nové u Narciso, Elie Saab a Sensai? My vieme!

Čo je nové u Narciso, Elie Saab a Sensai? My vieme!

14. novembra 2018, novinky, kozmetika, parfum, riasenka, luxusná kozmetika, Sensai, Narciso Rodriguez, Elie Saab

Sponzorovanej odkazy:

Svet kozmetiky sa o nové prírastky rozširuje každú chvíľu a zorientovať sa v nich sa veľakrát rovná priechodu labyrintom. Vybrali sme preto pre vás pár najzaujímavejších noviniek, ktoré luxusné kozmetické značky nedávno prezentovali, aby sme vám aspoň trochu zjednodušili prácu. Čo si rozhodne nenechať ujsť?

Sexy Narciso Rouge

Parfémy v červených flakónoch sú hitom súčasnosti a jeden by nemal chýbať ani vám. Možno ho nájdete v značke Narciso Rodriguez, ktorá pred nedávnom predstavila vôňu Narciso eau de parfum rouge. Tá vyjadruje silu ženskosti a jej červená farba má svoj dobrý dôvod. Odkazuje na tajomnosť, intenzitu, ale aj príťažlivosť. Zahalí vás do vône bulharskej ruže, bieleho a čierneho cédru, vetiveru a živej jantárovej dreviny note-tonka, ktorá vás premení na zvodnú divu.

Neprehliadnuteľné riasy

Nájsť tú správnu riasenku je večnou úlohou hŕby žien. Možno tú svoju objavíte teraz vďaka Sensai a jej novinke Lash Volumiser 38° C. Tá sa postará o dokonale oddelené, dramaticky objemné a intenzívne čierne riasy, ku ktorým vám dopomôže len jeden ťah. Jej výhoda spočíva tiež v jednoduchosti odličovania – ľahko ju zmyjete vodou s teplotou okolo 38° C. Nemusíte sa však báť, že by vám maskara stekala aj počas dňa, je totiž odolná proti vode, potu aj kožnému mazu.

Oslňujúci Girl of Now Shine

Zamilovali ste sa do parfumov značky Elie Saab? Potom zbystrite! Na pulty obchodov totiž dorazila nová verzia vône Girl of Now, ktorá je ešte viac oslňujúca ako kedykoľvek predtým. „To, čo robí GIRL OF NOW tak výnimočnou, je vytvorenie novej zložky, ktorá zachytáva podstatu ELIE SAAB: kvet Ormond. Výsledkom inovatívneho párovania neuveriteľne citlivých ženských pomarančových kvetov a elegantná sladkosť mandle, tento exkluzívny ko-destilát dáva vôni jedinečnú rovnováhu medzi krásou, závislosťou a modernosťou, "hovorí Sophia Labbe, jedna z dua parfumérov, ktorí parfum vytvorili. Pozornosť si však okrem úchvatného zloženia zaslúži aj samotný flakón so zlatistou kvetinou okolo "krku“ a v kombinácii s jemne modrou farbou, ktorá je hitom aj v samotnej kolekcii značky. Necháte sa zviesť?

Foto: archív firiem

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.