Vianočný tip od Dermacolu

Vianočný tip od Dermacolu

19. novembra 2018, Dermacol, Vianoce, vianočné balíčky, gély, dámska kozmetika, pánska kozmetika

Sponzorovanej odkazy:

Prečo si lámať hlavu s vianočnými darčekmi? Dermacol pre vás ako obvykle pripravil množstvo krásnych darčekových balíčkov. Nechajte sa očariť a vyberte ten pravý pre vašich blízkych.

Cena za sadu v darčekovej taštičke je 8 €Cena za sadu v darčekovej taštičke je 8 €

Nechajte sa rozmaznávať vôňou

Darčeková súprava, ktorá poteší vždy. Je praktická a nesmierne voňavá – a tou je samozrejme rad Aroma Ritual. Babičky, mamičky, sestry či kamarátky ocenia očarujúcu antistresovú kolekciu s vôňou jablka so škoricou. Sada obsahuje tekuté mydlo, sprchový gél a penu do kúpeľa – skrátka ** relax, ako má byť. ** nedarujete len kozmetiku – darujete hodvábnu pokožku.

Cena za sadu BT Cell je 22 €Cena za sadu BT Cell je 22 €

Nech vrásky nemajú šancu

Darček pre ženy, ktoré vedia, ako sa o seba starať. Ukážte, že máte záujem. Partnerka iste ocení intenzívny liftingový set Dermacol BT Cell. Starostlivosť je podobná ako účinky samotného botulotoxínu – vyhladí vrásky, redukuje linky v tvári a zabraňuje tvorbe nových. Krém na pleť, krém na oči a pery a intenzívna maska v krásnej kozmetickej taštičke urobia radosť nielen žene, ale aj jej zrelej pleti.

Cena za sadu pre mužov 22 €Cena za sadu pre mužov 22 €

Aj muži majú svoje dni

Máte doma fúzatého gentlemana? Potom máte darček vyriešený – rozhodne zabodujete s darčekovou sadou pre mužov Men Agent Total Freedom. Aby vám voňal každý deň, obsahuje set sprchovací gél a ošetrujúci olej na fúzy. A bez neho sa gentleman nezaobíde, rovnako ako bez pánskej kozmetickej taštičky nielen na cesty. Alebo si vyberte z ďalších pánskych kompletov kde nájdete sprchový gél, vodu po holení, deodorant, antiperspirant atď.

Aróma Ritual belgická čokoláda = 9 €Aróma Ritual belgická čokoláda = 9 €

Nájdite ten pravý

A aj keby vás žiadny set v tomto článku nezaujal, nesmúťte. Na stránkach Dermacol totiž nájdete bohatú ponuku darčekových sád pre každého – a je úplne jedno, či hľadáte starajúcu, alebo skrášľujúcu kozmetiku.

Zdroj foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.