Už zbrojíte na Vianoce? My áno!

Už zbrojíte na Vianoce? My áno!

28. novembra 2018, vianoce, darčeky, vôňa, radosť, kozmetika, balistik

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sa rýchlo blížia – a možno nastal ten správny čas vyzbrojiť sa kúzelnými darčekmi a pripraviť blízkym voňavé potešenie! Už teraz môžete vyberať z magických vianočných motívov, ktoré pre vás pripravili Bomb Cosmetics.

Zatvorte oči a predstavte si dokonalé vianočné obdobie. Zabudnite na zhon, spomaľte. Napustite si vaňu, zapáľte sviečky, pustite si obľúbené koledy, alebo zimného Franka Sinatru a do vody šupnite voňavú šumivú radosť pre všetky zmysly – balistik. Aj takto sa dajú prežívať Vianoce – obzvlášť, keď svoju milovanú (alebo seba?) obdarujete kúpeľovými bombami v prekrásnych vianočných sadách.

Vôňa Vianoc

Kto hovoril, že v kúpeľni prídete o vianočnú vôňu? Vianočná ponuka balistika je očarujúca nielen hravými tematickými motívmi, ale predovšetkým magickou vôňou. Čo takto škorica, alebo radšej pomaranč? Nechýba ani klinček, myrta, alebo zázvor. Spojenie týchto vôní vám pomôže vytvoriť tú pravú vianočnú atmosféru – a hlavne – zastaviť čas.

darčeková sada Moderná princezná, 7 × balistik, cena 18 €darčeková sada Moderná princezná, 7 × balistik, cena 18 €

Radosť pre blízkych

Ak ste si nevedeli rady, akú drobnosť vybrať pre priateľov, známych alebo rodinu, potom sa ponúkajú práve jednotlivé balistiky. Pre milovanú potom môžete siahnuť rovno po celých sadách. Krásne sady po troch voňavých bombách hravo dokážu vašu priazeň. A pre tých, čo nechcú trocháriť, alebo pre skutočných milovníkov aroma terapeutických kúpeľov, je dostať napríklad sadu po siedmich balistikách. Nadelenie, ako sa patrí!

Sada Pohoda, 3 × balistik, cena 9 €Sada Pohoda, 3 × balistik, cena 9 €

Kúzlo ručnej výroby

Za Bomb Cosmetics stojí britská spoločnosť Get Fresh Cosmetics, ktorá využíva predovšetkým poznatkov z aromaterapie. Výsledkom sú ručne vyrábané balistiky, ktoré nielenže navodzujú pocity pokoja a harmónie svojou vôňou, navyše dokonale hydratujú a zjemňujú pokožku celého tela. Obľúbiť si ich môžete nielen pre ich kúpeľové vlastnosti, ale tiež vďaka prístupu šetrnému k životnému prostrediu. Všetky jednotlivé balistiky aj sady zoženiete už teraz na eshope Anabela.

Zdroj foto: Bomb Cosmetic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.