Špeciál šitý na mieru deťom

Špeciál šitý na mieru deťom

14. novembra 2018, deti, gumáky, hračky, šaty, oblečenie, Nila

Sponzorovanej odkazy:

Kúzla a dizajn aj pre tých najmenších – srdce mamičiek zaplesá. Je tu Nila a ich jesenné trendy pre deti. Odoláte?

Už zase skáče do kaluže

Ktoré dieťatko by nemilovalo poskakovanie v kaluži? Aj rodičia si s deťmi užijú srandu, stačí sa vybaviť tou správnou obuvou. Zateplené gumáčiky Gimo WT od Kavat s odnímateľnou vložkou sú to pravé nielen na jeseň! Žltá, alebo čierna farba pre chlapcov aj dievčatá čakajú práve na vaše deti – a prechádzky budú nezabudnuteľné v akomkoľvek počasí.

Tie najmenšie v teple

Aby deti neprechladli, je dôležité ich správne obliecť. Možno práve preto miznú kolekcie značky Disana a z Nila vo veľkom. Odevy zo 100% merino vlny totiž zahrejú na pohľad i na dotyk. Nielenže sú veľmi teplé a bránia prechladnutiu, navyše sú odolné voči vlhku a majú samočistiace vlastnosti. Sú rovnako sladké ako váš drobček v nich. Milujeme Disanu!

Darčeky pre vaše „darčeky“

Vianoce sa blížia. Plánujete obdarovať vlastné deti, alebo si neviete rady s darčekom pre deti vašich blízkych? Nila vám pomôže. Tentoraz v ich ponuke nájdete napríklad dizajnové hračky od Wooden Story. Kocky a skladačky pripomínajú návrat v čase a vôňu dreva aj kúzelné balenie dostane zaručene vás aj obdarovaných.

Najjemnejšia starostlivosť pre najmenších

Nila myslí aj na novonarodené zázraky. Pre bábätká preto pripravila kolekciu prírodnej starostlivosti rovno z Francúzska. Kozmetika Monios Paris prináša šetrnú starostlivosť o citlivú detskú pokožku. Jedná sa rozhodne o must have pre všetky milované bábätká.

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.