Piatok v meste, sobota v lese: vykročte v šik kúskoch

Piatok v meste, sobota v lese: vykročte v šik kúskoch

8. novembra 2018, topánky, dámska obuv, mesto, príroda, Nila

Sponzorovanej odkazy:

Nôžky ako v bavlnke, či už ste v teréne, v práci, alebo v meste. Rozmaznávať sa už zdola môžete s jesennou kolekciou Nila.

Kamkoľvek obutie do komfortu

Kolekcia pre neho aj pre ňu a teraz aj pre najmenších – sem patria bestselling perka, ktoré skvele vyzerajú a ešte lepšie sa nosia! Perka Bodas sú vyrobené z ekologickej kože, a ich nadčasový dizajn si ľahko zamiluje celá rodina. Štýlovo podčiarknu ležérny aj pohodový outfit a vďaka podrážke sú vhodné do mesta i do terénu. Pohodlie pre všetkých, bez toho aby ste prišli o štýl. A to sa nám páči!

Tenisky k džínsom, tenisky k šatám.

Ako obvykle Nila prináša všetkým milovníčkam módy komfortné tenisky Holmen pre každodenné nosenie. Trendové tenisky sú vyrobené z mäkkej vode odolnej kože, preto sú doslova ako šité pre prechodné obdobie jesene a jari. Pohodlné nosenie sľubujú pre všetkých – a to ako k džínsom, tak k šatám – vďaka univerzálnemu dizajnu. Pretože s Nila skrátka môžete byť svoja.

Srdcová záležitosť pre milovníkov prírody

A je tu – Nila tentoraz myslí na všetkých. Na svoje si prídu tiež priaznivci prírody a ochrany životného prostredia a zvierat. Pretože obuv má byť pre každého, sú tu dokonalé tenisky pre milovníkov odtieňov ružovej. Tenisky Veja SDU Burgundy Dried Petal sú vegan-friendly, a tak ich s kľudným srdcom môžu nosiť tiež vegetariáni a vegáni. A tomu rozhodne fandíme – skrátka jedno miesto, jeden eshop, jedno srdce – Nila. A my súhlasíme!

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.