Label Ma re - ams by Marie Rejfová

Label Ma re - ams by Marie Rejfová

24. novembra 2018, Label Ma re ams, Marie Rejfová, návrhárka, kolekcia jeseň a zima 2018

Sponzorovanej odkazy:

Úspešná česká návrhárka Marie Rejfová, umelkyňa aj vysoko oceňovaná technická dizajnérka, ktorá od roku 2015 v Amsterdame vlastní svoj vlastný label ma re – ams, prezentuje svoju módu v Česku. A s jej labelom sa predstavuje aj kolekcia jeseň a zima 2018.

Motto Marie Rejfovej znie: „Sebavedomie je ten najlepší outfit. Noste ho. Osvojte si ho. “

Label ma re – ams

Nečakané materiály, zmyselnosť, kult tela a dekadencia. Sila, kvalita, vycibrenosť aj výrazné farby v geometrických vzoroch. To je label Márie Rejfovej, úspešnej návrhárky, umelkyne aj vysoko oceňovanej technickej dizajnérky, ktorá od roku 2015 v Amsterdame vlastní svoj vlastný label ma re – ams.

Návrhárka Marie Rejfová

Marie Rejfová, narodená v 1979 v Jičíne, je absolventkou odboru kostýmové výtvarníctvo na DAMU, bakalárske štúdia ale absolvovala na umeleckej škole v Amsterdame. Vlastnú značku vedie od roku 2015 so zameraním na vysokú módu, po veľmi úspešnej spolupráci na dizajne, vzoroch a technológiách so značkami ako Viktor & Rolf, Denham the Jeanmaker, Tigerhill, Puma Black Label či Zoe Karssen.

Je supervízorkou brandu MaxMara. Ako dizajnérka spolupracovala tiež s kultovou značkou Oilliy či s Národným baletom Amsterdam. Je držiteľkou významných ocenení, napríklad Award Design Lingerie 2004, Award for Best Šport Inspired Wedding Dress na výstave „Ja, ik Will“ Museum Art Pavilion Nieuwe Roden 2005 či ceny Munich Design Award z roku 2005.

Pretože jedna z kľúčových hodnôt brandu ma re-ams je záväzok používať udržateľné materiály, je 75% kolekcie vyrobenej z recyklovaných a bio materiálov, pričom Rejfová plánuje v blízkej budúcnosti svoje kolekcie vyrábať z recyklovaných materiálov zo 100%. Vzhľadom k svojej zainteresovanosti v ochrane životného prostredia je Marie členkou projektu na vyčistenie oceánov a časť svojich príjmov tejto nadácii tiež pravidelne venuje.

Kolekcia jeseň a zima 2018

Marie predstavuje svoje vlastné, na mieru robené vypaľované vzory, kedy synonymom jej kolekcií je sofistikovanosť, za použitia exkluzívnych látok a precíznych, dokonalých strihov. A tie sa premietli aj do jesenno zimnej kolekcie 2018.

Jej najnovšia kolekcia skúma vzťah medzi východnou striedmosťou a západnou hojnosťou, kde spája sebavedomú femme fatale so skromnou a nedokonalou krásou. Kúsky sú navyše ľahko kombinovateľné pre vysoko elegantné i neformálne looky.

Zdroj foto: Marie Rejfová

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.