Julia Roberts v novej kampani Calzedonia

Julia Roberts v novej kampani Calzedonia

21. októbra 2018, pančuchy, pančucháče, Calzedonia, Julia Roberts

Sponzorovanej odkazy:

Júliine pančuchy – takto zákazníci z celého sveta nazývajú produkty značky Calzedonia. Ako je vidieť, je puto medzi hollywoodskou hviezdou Juliou Roberts a talianskym výrobcom pančuchového tovaru veľmi silné.

Julia teraz píše novú epizódu tohto spojenia, ktorá sa odohráva v dobre známom prostredí butiku značky Calzedonia a je plná kúzelných aj zábavných okamihov. Tentoraz herečka strávi v obchode dokonca celú noc, obklopená svojimi obľúbenými pančuchami a nadšená z faktu, že si môže vyskúšať ich kompletnú kolekciu.

O réžiu nového spotu sa postaral mladý hollywoodsky talent Alex Richanbach. Kameramanom snímky je Daniel Moder.

Okrem projektu, na ktorom spolupracuje so značkou Calzedonia, sa Julia Roberts vydáva do doteraz neprebádaných vôd. Hviezda filmového plátna totiž vôbec prvýkrát vo svojej kariére preniká do obľúbeného sveta televíznych seriálov. Vidieť ju môžeme v 10 epizódach seriálu „Homecoming“. Tento psychologický thriller sa bude vysielať od tohtoročného novembra exkluzívne na platformách Amazon.

Nie je prekvapením, že hviezda takého formátu dokázala svoj talent prispôsobiť aj tomuto novému prostrediu. Je uznávaná naprieč generáciami, obľúbená u mužov aj žien. Je dokonalým stelesnením tváre značky Calzedonia: je energická, pozitívna a za každých okolností výnimočná.

Zdroj foto: Calzedonia

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.