Jeseň ako vyšívaná

Jeseň ako vyšívaná

18. októbra 2018, KiK, jeseň, výšivka, kvetinová výšivka, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Chladné jesenné dni sa blížia, ale to však nie je dôvod, aby sme zabudli na pestré farby a očarujúce kvitnúce trendy v podobe pôvabných výšiviek. Módne outfity s kvetinovými výšivkami pôsobia nielen veľmi elegantne a žensky, navyše rozžiaria aj ten najsychravejší deň.

KiK sveter za 11 € a sukňa s výšivkou za 14 €KiK sveter za 11 € a sukňa s výšivkou za 14 €

Vyšívané potešenie

Nadčasové výšivky v pestrých odtieňoch červenej bojujú s jesennou nudou. A tak môžete vyberať napríklad z novej kolekcie dámskeho oblečenia KiK, ktorá zaujme na prvý pohľad. Neprehliadnuteľné kúsky by nemali chýbať v žiadnom ženskom šatníku. Pýtate sa, s čím túto krásu kombinovať? Skúste to pre začiatok s basic kúskami. Jedine tak vyšívaný motív vynikne a ozvláštni váš look.

KiK šaty sivé za 14 € a mikina s kapucňou za 14 SkKiK šaty sivé za 14 € a mikina s kapucňou za 14 Sk

Vyšívaná blúzka / 11 €

Denim vládne svetu

Džínsová vlna pokračuje aj na jeseň. Práve moderná džínsovina dokonale podčiarkne vyšívaný kardigan, alebo tričko. Výšivky však pomáhajú zmäkčiť tiež samotný denim – vyšívaná džínsová sukňa premení ženu akéhokoľvek veku na rozkvitnutú kvetinu.

KiK dlhá vyšívaná košeľa za 11 €KiK dlhá vyšívaná košeľa za 11 €

Nech chladné dni nemajú šancu

Trendových vyšívaných motívov sa nemusíte vzdať ani vtedy, ak sa chcete obliecť skutočne teplo. Preto KiK pripravila tiež praktické teplé kúsky, ktoré zahrejú na pohľad aj na dotyk. Mäkká hrejivá mikina, sveter, alebo snáď čiapka? Pohrajte sa s jesenným šatníkom. Rozžiarite seba aj vaše okolie.

KiK čiapka s výšivkou za 4 € a fialová vesta za 14 €KiK čiapka s výšivkou za 4 € a fialová vesta za 14 €

Kik vesta fialová / 14 €

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.