Jesenná ženskosť v akcii: šaty kde sa pozriete

Jesenná ženskosť v akcii: šaty kde sa pozriete

6. novembra 2018, jeseň, dámske šaty, Nila

Sponzorovanej odkazy:

Ani na jeseň sa nemusíte vzdávať obľúbených šiat. Sú totiž pohodlné a šik. A tento rok na jeseň platí, že ženskosť je v kurze. Ženské línie v jesenných farbách si možno dopriať aj so šatami. Nila pripravila hneď niekoľko značiek, ktoré toto obdobie krásne vyplnia.

Lanius

Prvá je značka Lanius. Je to nemecká značka, fungujúca už od roku 1999. Drží sa filozofie „Milujte módu, myslite na prírodu a buďte zodpovední.“ Lanius láka svoje zákazníčky na jednoduché a šik strihy, ženské siluety a výnimočne kvalitné materiály, s krásnymi a sýtymi farbami. Nemecká značka Lanius kombinuje mestskú eleganciu s pohodlím a kvalitou tých najkrajších eko materiálov.

Ich minimalistické šaty, inšpirujúce a ašpirujúce na to stať sa jedným z vašich najobľúbenejších kúskov. Sú zaujímavé, pohodlné a unikátne riešené švy smerom dopredu k prednému dielu opticky zužujú a zoštíhľujú postavu. Ekologická výroba a férové ​​podmienky pre všetkých zamestnancov podieľajúce sa na tvorbe odevov sú samozrejmosťou.

People Tree

Ale Nila má potešenie aj pre vyznávačov vzorov, v podobe šiat Anglickej značky People Tree, ktorá ponúka šaty v tlmených odtieňoch z bio bavlny. Vyzerať dobre a cítiť sa dobre – to je heslo tejto britskej značky, ktorá sa bez preháňania môže označiť za pioniera etickej módy.

Už viac ako 25 rokov spolupracuje s farmármi a robotníkmi v krajinách tretieho sveta s dôrazom na férové ​​podmienky a ekologickú výrobu. Zákazník tak má istotu, že jeho oblečenie vznikalo bez nútenej, alebo detskej práce a že svojimi peniazmi neprispel k devastovaniu planéty. A ešte bude vyzerať štýlovo vďaka talentovaným dizajnérom a ilustrátorom, ktorí kolekcie tvoria.

Calico Printers

A do tretice sú tu zástupcovia značky Calico Printers s romantickými strihmi V & A Cherry Orchard, z ľahučkého vzorovaného tencelu značky Calico Printers sú inšpirované tridsiatymi rokmi.

Čo si vyberiete vy? Ďalšie príma kúsky nájdete na Nila.cz v sekcii šaty .

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.