Trendové tašky na jesenný čas

Trendové tašky na jesenný čas

27. októbra 2018, tašky, jeseň, Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Taška, kabela, batoh, kufrík – kúsky, čo majú svoj praktický význam. Nosíme v nich všetko, čo potrebujeme ako do práce, tak do školy, na cesty či len do outdooru, alebo na kávu s priateľmi. Čo tento rok na jeseň frčí?

Dá sa povedať, že neoľutujete ani s jedným typom. V kurze sú batohy a batôžky, kufrík, kabelky i tašky. Na tie posledné dve verzie sme sa pozreli podrobnejšie a hľadali aktuálne trendy.

Tu ich máte!

Nike AF-1 ToteNike AF-1 Tote

Nike AF-1 Tote

Víkendová taška od značky Nike s označením AF-1 v šik hnedom prevedení s decentným logom na vonkajšej časti. Je štýlovo previazaná outdoor guľatými šnúrkami, ktoré tvoria zároveň uši tašky. Je zdobená prešívanými popruhmi a má zapínanie na zips. Veľké uši ponúkajú možnosť nosiť ju ako v ruke, tak cez rameno. Taška má vnútornú čiernu podšívku s mnohými malými vreckami a vyjde vás na 74 €. Dostanete ju aj v čiernej verzii.

The North Face Base Camp Duffel – SThe North Face Base Camp Duffel – S

The North Face Base Camp Duffel – S

Štýlová guľatá žiarivo červená víkendová taška od značky The North Face s pomenovaním Base Camp Duffel s postrannými logami, bude cool parťákom na krátke aj dlhšie cesty. Je prepracovaným a uni kúskom, pretože ju možno nosiť za uši v bočnej i telovej časti tašky, alebo ako batoh na ramenách. Je vyrobená z nepremokavého materiálu, popruhy na ramená aj úchytky na nosenie v ruke sú pohodlne široké a opatrené výstelkou, aby netlačili. Uni kúsok môže byť váš za 113 €. Taška je k dispozícii aj v iných farebných prevedeniach (čierna, staroružová, dvojfarebná) aj vo veľkostiach (S, M).

Nike Radiate Training ToteNike Radiate Training Tote

Nike Radiate Training Tote

Taška od značky Nike v bielom prevedení s čiernymi časťami má popruhy a decentné logo na vonkajšej časti. Hodí sa do mesta, na nákupy, do posilňovne alebo aj do práce či školy. Vode odolný materiál v šik dvojfarebnom prevedení ju predurčuje aj do nevľúdneho počasia. Má na boku zvonka dostupné vrecko na zips a vnútorné veľké tiež na uzatvárateľný zips. Vnútorná časť má sivú podšívku s mnohými vreckami. Taška stojí 43 €.

The Herschel Supply CO. Barnes ToteThe Herschel Supply CO. Barnes Tote

The Herschel Supply CO. Barnes Tote

Taška od značky The Herschel Supp CO. V camo zelenom prevedení s olivovými časťami a decentným čiernobielym logom má praktické prešívané časti, vonkajšie sieťované bočné vrecká, a popruhy na nosenie ako v ruke, tak cez rameno. Dvojfarebný zeleno maskáčový dekor je trendový, čo umocňuje ešte zaujímavo riešené zatváranie tašky na sťahovaciu šnúrku. Taška vyjde na 96 €.

Nevybrali ste si? Pozrite na Queens.cz , kde je k dispozícii mnoho ďalších cool kúskov.

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné a značky a značkové oblečenie.