Preciosa kolekcia jeseň a zima 2019

Preciosa kolekcia jeseň a zima 2019

11. októbra 2018, Preciosa kolekcia jeseň a zima 2019

Sponzorovanej odkazy:

Preciosa v Prahe predstavila kolekciu pre jeseň a zimu 2019/20. Inšpirovala sa prevratnými technickými objavmi. Modely z exkluzívnej kolekcie St. Elsewhere sa predstavili v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku na show Zuzany Kubíčkovej. V Šanghaji a Paríži následne preniesla módnych profesionálov do fantazijného sveta St. Elsewhere rozšírená realita.

„Príprava modelov mi zabrala dva mesiace a inšpirovala som sa predovšetkým počas svojich ciest do zahraničia,“ opisuje Zuzana Kubíčková, ktorá stojí za celou kolekciou inšpiračných modelov pre sezónu jeseň / zima 2019/20 s názvom St. Elsewhere. Novinkovými kameňmi bohato zdobenú kolekciu predstavila Zuzana Kubíčková v pražskom Rudolfíne. Jedným z jej vrcholov je aj róba z krištáľovej siete Preciosa posiata takmer dvoma stotisíckami brúsených kameňov.

Kolekcia St. Elsewhere prináša na trh rad senzačných noviniek na čele s vôbec najmenšou dvanásťfacetovou šatonovou ružou na svete, najtrblietavejšími šatónmi na trhu alebo úplne ojedinelými pokovmi vhodnými pre spracovanie metódou strateného vosku na šľachtených kameňoch pre šperkárov. Svetové publikum zavedie kampaň St. Elsewhere na odľahlú vedeckú bázu, ktorá podlieha najvyššiemu utajeniu. Kolekcia čerpá inšpiráciu práve v mimoriadne presných a náročných metódach, ktoré za každým brúseným kameňom z českého krištáľu stoja. Vedeckú bázu sprevádza nečakaná návštevníčka neznámeho pôvodu, ktorá tajomstvo výroby odhaľuje. Vďaka virtuálnej realite budú môcť do sveta St. Elsewhere vstúpiť tiež návštevníci veľtrhov Intertextile Shanghai a Première Vision Paris, tam sa celá kolekcia predstaví odborníkom.

„Novinky, ktoré v St. Elsewhere prinášame, znamenajú absolútnu špičku inovácií v oblasti svetového trhu s krištáľom a šperkovými kameňmi, "vysvetľuje Jan Štiller, riaditeľ rozvoja obchodu a marketingu Preciosy Components. "Téma teda celkom prirodzene vzišla zo samotného procesu ich prípravy a ich predstavenie v kontexte týchto prevratných technológií.“

Kampaň St. Elsewhere pre jeseň a zimu 2019/20 prináša novinky v krištále, ktorými sú nové veľkosti Chaton Rose MAXIMA ss2, Pyramid MAXIMA FB 5 mm, 12 mm a Bižutérne reťaze osadené Chaton MAXIMA ss4.5. Nechýba ani nový výbrus Royal Chaton MAXIMA a nové farby ako Dark Indigo a Vintage Rose. Môžete sa tešiť aj na krásny nový pokov Crystal Peacock Green a nové produkty Slim Baguette MAXIMA 2H, Button MAXIMA 2H, Brass Buttons Star, Flower, Circle, Pinwheel.

Tiež dostanete nové vykonanie opráv Chaton Rose MAXIMA SS3, ss4, Chaton Rose MAXIMA so spodnými pokovom Bermuda Blue and Nightfall, Round Cabochon a Pyramid MAXIMA FB 8mm. Novo aj tvarové a našívacie kamene Light Siam v tvarových kameňoch Black Diamond. A zo šperkových kameňov sú tu nové pokovy vhodné pre metódu strateného vosku Aurora Borealis a Radiance, nové tvary Oval Cabochon Pear Cabochon aj nový výbrus Heart.

Zdroj foto: Preciosa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.