Nočná párty vo Fashion Arena Prague Outlet s Európou 2

Nočná párty vo Fashion Arena Prague Outlet s Európou 2

10. októbra 2018, Nočná párty vo Fashion Arena Prague Outlet s Európou 2

Sponzorovanej odkazy:

V piatok 12. októbra 2018 sa uskutoční jedinečná nákupná párty, ktorú ocenia nielen všetci „Shopaholic“. Fashion Arena Prague Outlet vo Štěrboholy pre svojich zákazníkov pripravila netradičnú akciu – Late Night Shopping s Európou 2.

Všetky obchody budú otvorené až do 23 hodiny a celý večer bude sprevádzať unikátny hudobný set od populárnych DJ'S Európy 2. Tými to ale nekončí, pripravený bude aj ďalší bohatý sprievodný program.

Nočné nakupovanie, mimoriadne zľavy, limuzína k dispozícii pre najbláznivejšie selfíčka, light bar na špeciálne miešané drinky, Barber shop a skvelá hudobná produkcia pod taktovkou rádia Europa 2. To je stručný zoznam dôvodov, prečo prísť do štěrboholského outletového centra na nočné nákupy.

Pre členov Fashion Arena Fashion Clubu, ktorými sa budete môcť stať aj na mieste, je navyše pripravený VIP program, ktorý sa ponesie v znamení mnohých prekvapení. Členovia klubu dostanú vo VIP Lounge na privítanie pohárik Prosecca, ďalej budú môcť holdovať čokoládam značky Lindt alebo okúsiť delikátnu finger food.

Za pozornosť stoja ale aj mimoriadne ponuky od najpopulárnejších značiek, ktoré si práve na tento večer pripravili naviac ešte ďalšie 50% zľavy z outletových cien alebo individuálne cenové podmienky na konkrétne produkty. Nezaspite atraktívne ponuky od značiek ako Diesel, ECCO, Armani Outlet, Timeout alebo Hannah.

„Nápad pripraviť takúto akciu vzišiel z konkrétnych požiadaviek našich zákazníkov,“ vysvetľuje Lenka Čapková, riaditeľka Fashion Arena Prague Outlet. "Mladšia klientela vyjadrila túžbu zažiť v našom centre živú hudobnú produkciu, zákazníci v produktívnom veku by si zase priali dlhšiu otváraciu dobu. Piatkovú akciu Late Night Shopping s Európou 2, v ktorej skombinujeme nakupovanie, predĺženú otváraciu dobu a s piatkovou hudobnou párty, chceme vyjsť v ústrety obom cieľovým skupinám. Veríme, že si naši zákazníci túto jedinečnú akciu užijú, "dodáva Čapková.

Fashion Arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet vo Štěrboholy je s viac ako 200 módnymi značkami na ploche 25 000 m² najväčším outletovým centrom v Českej republike. Je bezbariérovo položená a od roku 2007 kedy bola otvorená, ponúka značkový tovar každý deň o 30 až 70% výhodnejšie. Okrem celosvetovo známej špičky, zastúpené značkami ako je Armani Outlet, Versace Jeans, Gant, Guess, Levi 's, Tommy Hilfiger, Lacoste a pod., si zákazníci Fashion Arena Prague Outlet môžu svoj šatník obohatiť o unikátne kúsky menej známych výrobcov. V obchodoch si zákazníci nakúpia kompletný outfit vrátane obuvi, šperkov, spodnej bielizne, koženého tovaru, športových potrieb, cestovných batožín a doplnkov rovnako ako kozmetiku, hračky či potreby pre domácnosť.

Fashion Arena Prague Outlet sa nachádza v širšom centre českej metropoly a ľahko sa doň dostanete autom (25 minút z centra Prahy), mestskou hromadnou dopravou (35 minút – metrom A na konečnú stanicu Depo Hostivař a odtiaľ autobusom Fashion Arena Prague Outlet alebo z námestia republiky shuttle busom).

VIA Outlets

Fashion Arena Prague Outlet je súčasťou skupiny VIA Outlets. VIA Outlets je joint venture pozostávajúci zo spoločnosti UK REIT Hammerson plc, holandského dôchodkového fondu APG, európskej developerskej spoločnosti Meyer Bergman a špecialistami na riadenie a prevádzku outletových centier Value Retail.

Zdroj foto: Fashion Arena Prague Outlet

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné a pánske oblečenie.