Unikátny charitatívny kalendár Premeny tento rok už desiatykrát!

Unikátny charitatívny kalendár Premeny tento rok už desiatykrát!

26. októbra 2018, charitatívny kalendár Premeny, desiatykrát, Nadácia Archa Chantal, Vica Kerekeš, Anna Polívková, Táňa Vilhelmová, Jan Cina, Anna Kameníková

Sponzorovanej odkazy:

Charitatívny kalendár Premeny oslavuje 10 rokov existencie. Desať exkluzívnych kolekcií fotografií, viac než sto známych osobností a nemerateľné množstvo odhodlania pomôcť dobrej veci.

Tento rok sa na podporu projektov Nadácie Archa Chantal spolu s jej zakladateľkou Chantal Poullain na nepoznanie premení Vica Kerekeš, Anna Polívková, Táňa Vilhelmová, Jan Cina, Anna Kameníková a ďalšie celebrity. Tematicky výročný kalendár ponúkne ohliadnutie za uplynulými desiatimi rokmi, takže ho zaplnia legendárne filmové aj reálne postavy či svetoznáme umelecké diela.

Fotograf Petr Kurečka a Berenika Kohoutová v akcii, fotil Tomáš ChlapečkaFotograf Petr Kurečka a Berenika Kohoutová v akcii, fotil Tomáš Chlapečka

Všetkých desať kalendárov Premeny pre Nadáciu Archa Chantal nafotil Petr Kurečka. "Tento projekt som začal robiť s mojím kamarátom Markom Škarpom a posledné tri roky kalendár Premeny fotím už sám. Niektoré premeny na začiatku vyzerajú až nereálne, ale vždy sa nejakým zázrakom fotografie podaria. Od prvej myšlienky až po výslednú fotografiu ubehne pri práci na kalendári približne pol roka. Napríklad konzultácie makeupu s Kamilou Brunias či kostýmové skúšky s Ilonou Špačkovou. Vzhľadom k tomu, že tento rok oslavujeme výročie, pôjde o prierez témami, ktoré som počas desiatich rokov fotil, "spresnil známy fotograf.

Ester Geislerová v prípravách na fotenie, fotil Petr KurečkaEster Geislerová v prípravách na fotenie, fotil Petr Kurečka

Kalendár Premeny 2019 bude v predaji v druhej polovici novembra tradične vo väčšom a menšom formáte za 14 € a 30 € ako na webe Kalendarprome­ny.cz , tak vo väčších kníhkupectvách.

Berenika Kohoutová; foto Petr KurečkaBerenika Kohoutová; foto Petr Kurečka

Zakúpiť ho znamená nielen prispieť na dobrú vec, ale tiež spríjemniť sebe alebo blízkym každý mesiac roka 2019 inšpiratív­nymi, hviezdnymi spoločníkmi. Nadácia Archa Chantal ide výťažok z predaja kalendára aj každoročné dražby jednotlivých fotografií na krste kalendára, ktorý sa tento rok koná 21. novembra.

Ester Geislerová; foto Petr KurečkaEster Geislerová; foto Petr Kurečka

Cieľ je jasný: Premeniť neutešené prostredie detských zdravotníckych zariadení v útulné, prívetivé miesta, tak aby sa malí pacienti lepšie vyrovnali s pobytom v nemocnici, zbavili sa stresu a prekonali odlúčenie od rodičov.

Zdroj foto: Petr Kurečka; Tomáš Chlapečka

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módne peklo a ostatné.