Dámska kolekcia Boss pre jeseň a zimu je tu!

Dámska kolekcia Boss pre jeseň a zimu je tu!

4. októbra 2018, jeseň a zima 2018, Boss, dámske oblečenie, dámska móda, New York Fashion Week

Sponzorovanej odkazy:

A je to tu! Kto by nemiloval Fashion Week v New Yorku. Zíde sa tu celá rada celebrít a hviezd, a každá známa značka si pripraví novú kolekciu s tým najlepším, na čom doteraz pracovali. Rovnako tak sa môžete tešiť na módnu prehliadku od obľúbenej značky Hugo Boss, ktorá je horúcim favoritom v oblasti módy aj u nás, v Slovenskej republike. V dnešnom článku sa dozviete, čo si u Bossov pripravili na tohtoročnú jesennú / zimnú show a pozriete sa aj na pár fotiek priamo z móla či zo zákulisia.

Niečo sa chystá

BOSS Gallery Collection prichádza s novou kolekciou pre jeseň / zimu roku 2018, s prezentáciou, ktorú si prichystali na New York Fashion Week. Dizajn bol vytvorený umeleckým riaditeľom BOSS Womenswear, Jasonom Wu. Ten sa nechal pre túto sezónu inšpirovať umelcom Robertom Morrisom z New Yorku, ktorého čistý a konštruovaný minimalizmus je prekladaný pomocou krajčírskych kódexov, ktoré načerpal vo svojom domove.

Zámer novej kolekcie

Krajčírstvo bolo vykonávané inovatívnymi postupmi, vzhľadom na konštrukciu tkaniny a s láskou. BOSS kolekcia prichádza s novým vyobrazením ženskej siluety, ktorá je definovaná zvýraznením kostýmu v oblasti ramien a tvarovaným pásom, ktorý zmyselne podčiarkuje krivky a pôvab ženského tela. Dizajn jednotlivých modelov zostáva v súlade s tradíciou značky BOSS, a ako vždy sa zameriava na prepracované detaily.

Prekvapivé modely plné ženskosti

Saténové šaty a drobné úplety dodávajú kolekcii nový pohľad na ženskosť. V kolekcii sa objavujú vzory pruhov, ale tiež dekorácie so zložitým geometrickým prešívaním. Svoju úlohu tu tiež hrajú elegantné šikmé zipsy na šatách, ktoré ešte viac dodávajú na pôvabe ženských kriviek. Nadrozmerné úplety sú svetlé a vzdušné, šité mäkkou a kvalitnou vlnou Merino.

Tvary, farby a iné vzory

Rovnako, ako tomu je u BOSS Womenswear, sú aj tu v centre pozornosti detaily, dôsledkom prác Roberta Morrisa. Tradičné krajčírske tkaniny, ako je vlnený flanel a plsť, sú plné nápaditých rezov a strihov. Svoju úlohu tu hrajú tiež vzory prúžkov, ktoré sú opatrené saténom a šifónom. Kontrastná farba zdôrazňuje hrubé hrany, zatiaľ čo mohérová tkanina zjemňuje daný model.

Zdroj foto: HUGO BOSS

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.