Svieže babie leto s Dermacolom

Svieže babie leto s Dermacolom

17. októbra 2018, babie leto, Dermacol, starostlivosť o pleť telo a nechty

Sponzorovanej odkazy:

A keďže babie leto v sebe stále nesie názov „leto“, je potrebné pozrieť sa na starostlivosť o pleť, telo aj vaše nechty trošku z blízka. Je to totiž obdobie, keď cez deň môže byť pokojne aj 25 ° a vaša pleť trpí dehydratáciou, a večer sa ochladí o náhlych 10 ° menej, kedy pleť i telo zažívajú pekný šok. Používať teda kozmetiku pre letné či zimné obdobie?

Starostlivosť o pleť s Dermacolom

Zásadná je starostlivosť o pleť a to v akomkoľvek ročnom období. Avšak čo používať, keď cez deň páli slnko a večer sa počasie tomu letnému už ani trochu nepodobá? Základom je hydratácia, hoci si mnoho žien myslí, že tá je zmysluplná len v lete. Nie je to však pravda. Hydratovať pleť musíme neustále. V lete ju vysušuje slnko, v zime zasa mráz a prechod z tepla do zimy a opačne.

Hydratačný krém Aqua Beauty, Dermacol (50ml / 6 €)

Tento krém skvele nahradí podkladovú bázu pod váš make-up a navyše pokožku dokonale hydratuje. Väčšina make-upov a púdrov pokožku vysuší. Krém je k tomu „univerzálny“. Možno ho teda používať ako denný aj ako nočný krém a je ideálny pre tie ženy, ktoré nemajú rady mnoho prípravkov na tvár a chcú mať po ruke len jeden jediný krém na všetko.

Hydratačný tónovací krém 8v1, Dermacol (30 ml / 7 €)

Pre prirodzený vzhľad potom použite tónovaciu pleť. Vaša pokožka je stále ešte pekne opálená z leta a nie je teda potrebné nanášať vrstvy make-up. Tento tónovač má jemnú textúru a navyše hydratuje pleť. Tiež má ochranný faktor 15. Že už nie je potrebný? Omyl! Jesenné slnko vie pekne páliť.

Skrášľujúce púdrové perly, Dermacol (12 €)

Po tónovači väčšinou prichádza púder. Tu opäť platí pravidlo „lepšie menej ako viac“ a tak Dermacol prišiel so skrášľujúcimi púdrovými perličkami, ktoré dodajú vášmu vzhľadu presne ten efekt, ktorý požadujete. Dostanete ich v 3 variantoch – ružová, žltá a zelená. S výberom postupujte podľa efektu, ktorý od púdru očakávate – rozjasniť pleť, bronzovať alebo tónovať.

Farebná bodka

Pre mačací pohľad poslúži riasenka **Ilusion, Dermacol (6 €). Vďaka jej silikónovej kefke nanesiete na riasy len také množstvo výrobku, koľko je potrebné. Nezaťažujete a neničíte si zbytočne riasy. Pre vaše pery je potom prichystaná škála 17 krásnych farieb – **Rúžov Pretty Matt, Dermacol (6 €). Dostanete klasiku v podobe červenej farby, ale tiež sýto ružovej, či fialovej. Nechýbajú ani trendové matné odtiene.

No a pre starostlivosť o nechty a ich krásny vzhľad sú tu laky na nechty 5 DAY, ktoré dostanete v mnohých trendových odtieňoch a rýchlo zasychajú.

Zdroj foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.