Čo je nové vo svete kozmetiky?

Čo je nové vo svete kozmetiky?

12. októbra 2018, kozmetické novinky, krém, riasenka, vôňa, Sensai

Sponzorovanej odkazy:

Asi každá z nás sa tu a tam obzerá po novinkách, nielen vo svete módy, ale aj vo svete kozmetiky. Máme svoje obľúbené produkty, ale prečo si nerozšíriť obzor a neskúsiť niečo nové? Obzvlášť teraz, s prichádzajúcou jeseňou a chladnejším počasím, oceníte napríklad nový ochranný krém alebo zmenu vône vášho parfumu zo sviežou letnou na dlhotrvajúcu jesennú vôňu.

Kozmetické novinky od Sensai

Kozmetická značka Sensai ako vždy vypustila na trh novinky, ktoré oslnia, potešia, ale tiež pomôžu. Jedná sa o pleťové krémy, ktoré sú v chladnom počasí dôležitou ochranou pre vašu pokožku. Ďalej sa môžete tešiť na novú vôňu, v ktorej nájdete úplne novú atmosféru jesene. A nakoniec, čo je pre ženu dôležitejšou súčasťou make-upu, ako sexi pohľad, ktorý vyčarí tá správna riasenka. Poďme si tieto novinky predstaviť.

Cellular Performance Wrinkle Repair Essence

Pod týmto názvom nájdete výrobky, ktoré dopĺňajú kolekciu radu starostlivosti o pleť a prevenciu pred tvorbou vrások, či ich zmiernenie. Jedná sa o denný ochranný krém, ktorý by mal byť podkladom pre váš make-up. A ďalej ide o očný krém, ktorý pôsobí ako prevencia, či zmiernenie vrások pre očné okolie. Práve očné okolie je totiž veľmi náchylné k tvorbe vrások a to už od útleho veku. Deje sa tak rôznymi vplyvmi – smiech, čítanie, dlhé pozeranie do počítača, či telefónu, a pod. Obidva tieto úžasné výrobky sú obohatené o trikrát viac kolagénu, oproti klasickému očnému a dennému krému. Kolagén je pre našu pokožku veľmi zásadný, čo sa týka práve vrások. Navyše, v prípade denného krému, zaisťuje vláčnu a hebkú pleť. Pre udržanie vlhkosti pleti a ešte lepšiu hydratáciu môžete použiť tiež nový korektor highlighting Concealer. Ten predstavuje zmes hodvábu a botanických olejov.

Elizabeth Arden Drama Defined collection

Táto kolekcia bola špeciálne navrhnutá pre neodolateľný vzhľad ženy a teraz prináša novinku v podobe luxusnej ** riasenky Standing Ovation Mascara (odporúčaná cena 29 €) **. Riasenka má špeciálne tvarovanú kefku tak, aby podčiarkla váš pohľad.

Dokonalý vzhľad potom môžete podporiť tiež sypkým ** púdrom High Performace Blurring Loose Powder ** (odporúčaná cena 35 €) a korektormi pleti Stroke of Perfection Concealer (odporúčaná cena 25 €).

Vôňa pre babie leto

A keďže je tu jeseň, prichádza čas aj na zmenu parfumu. Možno by ste čakali ťažkú ​​vôňu pre chladné večery, ale začiatky jesene sú krásne teplé a stále nám ešte pripomínajú leto, a čo všetko sa v ňom udialo. Tieto vône sa skvele hodia na výnimočné príležitosti, romantické večere a príjemné udalosti.

Elie Saab In White – vôňa plná ženskosti a elegancie. Jedná sa o mierne ovocnú vôňu, s tónmi kvetov pomaranča a pačuli. Pomarančové vône sú obľúbené v podstate ako v lete, tak v zime. ** Odporúčaná cena 30 ml / 62 €, 50 ml / 96 € **.

Shiseido Ever Bloom Sakura – vôňa bola inšpirovaná obdobím rozkvitania Sakury v Japonsku a určite vás uchváti jej pestrá škála prísad. V parfume nájdete okrasnú čerešňu v kombinácii s tónmi pomarančového kvetu, bulharskej ruže a pižmo s cédrovým drevom. Ideálne na jesenné romantické večery. ** Odporúčaná cena 30 ml / 58 €, 50 ml / 82 €. **

Zdroj foto: Sensai

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.