Puma a Ader Error na jednej vlne

Puma a Ader Error na jednej vlne

7. septembra 2018, Puma, Ader Error, topánky, bunda, nohavice, športové oblečenie, obuv

Sponzorovanej odkazy:

Pre spoluprácu na novej kolekcii si Puma tentoraz vybrala juhokórejskú módnu značku Ader Error, ktorá hľadá inšpiráciu v bežných životných situáciách. Vďaka tomu vznikol pánsky rad oblečenia, a predovšetkým obuvi určený pre každodenné nosenie.

Ader Error je značka, ktorá sa pôvodne zrodila z čírej lásky k tvorbe, získala postupom času celosvetovú popularitu a stala sa oceňovaným účastníkom prestížnych podujatí Fashion Week. Ader Error ukazuje svojím nezameniteľným spôsobom pohľad na meniace sa prostredie moderného umenia a módy. Ich motto – But Near Missed Things (v preklade „ale blízke zmeškané veci“), spočíva v pretváraní a remodelácii bežného v niečo špeciálne a neočakávané.

RS – 100 Puma x Ader ErrorRS – 100 Puma x Ader Error

Topánky RS-0 ADER ERROR

Debutovú kolekciu charakterizuje myšlienka znovuzrodenia, ktorá sa spája v čistej a jednoduchej estetike pretkanej nostalgiou po minulých časoch. Jasným reprezentantom takéhoto smeru sú topánky RS-0 ADER ERROR. Retro tenisky, skrývajúce v názve skratku Running System, zaručujú komfort vďaka výraznej podrážke dokonale tlmiace nárazy. Ich pevné uchytenie zaistí ponožkový strih v členkovej časti.

tenisky RS – 0 Puma x Ader Errortenisky RS – 0 Puma x Ader Error

Model RS-100 ADER ERROR

Tiež model RS-100 ADER ERROR nezaprie vzhľad 80. rokov. Ako kombinácia farieb, tak mix kože, nubuku a sieťoviny sú toho jasným dôkazom. Špecifickým prvkom tejto obuvi je dvojitý jazyk, a predovšetkým dizajnový klin na päte, ktorý výrazne presahuje podrážku.

športové topánky RS – 100 Puma x Ader Erroršportové topánky RS – 100 Puma x Ader Error

Aj športové oblečenie

V kolekcii nechýbajú ani unisexová bunda PUMA x ADER s odnímateľnou kapucňou, nohavice dynamických strihov a dvojfarebné tepláky či tričká. Kolekcia Puma x Ader Error bude v ČR dostupná od začiatku septembra 2018 u predajcov Queens, Footshop, Freshlabels a Brands24.

unisex bunda Puma x Ader Errorunisex bunda Puma x Ader Error

Značka Puma

Jedna z popredných svetových športových spoločností, ktorá navrhuje, vyvíja, predáva a propaguje obuv, odevy a doplnky. Za viac ako 65 rokov existencie sa jej podarilo vytvoriť tradíciu výroby a dizajnu rýchlych výrobkov pre tých najrýchlejších športovcov na planéte. Značka ponúka lifestylové produkty inšpirované športom s dôrazom na výkon v takých kategóriách, ako je futbal, beh, fitness, golf a motošport.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.