V mene mora: farba, ktorá letí, aj na nohách

V mene mora: farba, ktorá letí, aj na nohách

31. augusta 2018, modrá, more, Humanic, topánky, dámske topánky, obuv, sandále, tenisky, papuče, tašky

Sponzorovanej odkazy:

Letnou klasikou zostávajú námornícke vzory, prúžky a všetky odtiene modrej, pripomínajúce more a leto. Hoci nejde o nič prekvapujúce, je to pretrvávajúci trend pre každé leto. Tak prečo si ho tento rok nedopriať napríklad pre vašu obuv či doplnky v podobe kabeliek a plážových tašiek?

Firma Humanic opäť pripravila peknú letnú kolekciu. Nájdete v nej plážovú obuv, letné sandále, ale aj trendové papuče. Okrem toho sa môžete tešiť na módne kabelky, či na plážové tašky k vode.

Všetko sa nesie v duchu mora a leta. Niet teda divu, že jednotlivé kúsky sú zdobené napríklad námorníckymi prúžkami, tu a tam nájdete motív kotvy, alebo siahnete po obuvi s bielou podrážkou, rovnako ako to nosia námorníci na lodi.

Prekvapivé kúsky

Krásnym kúskom z letnej kolekcie Humanic sú sandále na hrubom podpätku. Hrubý podpätok je horúcim trendom, a tak neurobíte chybu, keď si ich kúpite. Prekvapivý na nich je ich vzor. Ten je síce „starý“, pretože sa jedná o námornícke prúžky, avšak pre elegantné sandále na podpätku sa väčšinou nepoužíval. Spojíte tak eleganciu a ľahkosť leta do jedného modelu. Sandále sa hodia do mesta, na posedenie na záhradke nejakej reštaurácie, ale aj do práce.

Podobnou prekvapivou variáciou sú oslnivé papuče, a to doslova. Oslnia vás nielen ich výrazné trblietajúce sa strieborné remienky, ale aj ich podpätok. Opäť sa jedná o hrubý trendový opätok. Ten je tiež zdobený motívom námorníckych pruhov. Oproti svetlo modrej farbe zmieňovaných sandálov sa tentoraz jedná o tmavú námornícku modrú farbu.

Námornícka elegancia

Byť elegantné a pritom držať krok s letnými trendmi je jednoduché. Aspoň teda s doplnkami od Humanic. Takým krásnym doplnkom môže byť teda napríklad elegantná koženková kabelka v tmavo modrej farbe. Zdobí ju trendová šatka, ktorá kabelku akoby sťahuje a na boku sú tiež strapce. Kabelku možno uchytiť za menšie pútko do ruky, alebo ju nosiť zavesenú na pleci na dlhšom remienku.

S Humanic k vode

Humanic prichystal tiež plážové modely. Napríklad biele gumové šľapky s látkovým remienkom, zdobené mašľou. Motív látkového remienka sú námornícke pruhy v bielej a tmavo modrej farbe. K nim sa skvele hodí krásna kabelka Guess, ktorú vynosíte tiež do mesta. Je dostatočne priestranná a nesie rovnaký motív námorníckych pruhov, ako papuče.

Do mesta, ale aj pre večerné prechádzky na pláži, potom môžete zvoliť krásne strieborné slip-ony s bielou podrážkou. Tie spĺňajú snáď všetko. Na prvý pohľad vyzerajú ako klasické tenisky, avšak majú otvorenú pätu. Strieborné prevedenie zodpovedá poslednému trendu glamour looku a zároveň dáva možnosť všestranného využitia, pretože sú zdobené kvetinovým motívom. Podľa kombinácie s vaším oblečením tak môžu pôsobiť elegantne, športovo, ale aj ľahko a letne. Záleží len na vás.

Zdroj foto: Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii doplnky a kabelky a tašky.