Oči sú okno do duše: ako na zvodný pohľad?

Oči sú okno do duše: ako na zvodný pohľad?

22. augusta 2018, Apot Care, kozmetika, riasy, obočie, Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Precízne tieňovanie, dokonalé mačacie linky, profesionálne rozjasnenie je super. Bez čoho však líčenie očí nebude nikdy tak perfektné, ako si prajete? Bez správneho základu!

Ak sa o celú oblasť tváre nebudete dostatočne starať, žiadne líčidlá už čoskoro nepomôžu. Preto je potrebné dbať na správnu starostlivosť, a to nielen pleti, ale tiež napríklad obočia a rias. Ako však dosiahnuť, aby riasy boli dlhé ako u žmurkajúcej bábiky a obočie husté ako u Cary Delevingne? Máme tip – Apot Care!

Kozmetika s citlivou starostlivosťou

Vplyvom častého líčenia, nalepovania umelých rias, alebo nie úplne dôsledného odličovania dostávajú riasy zabrať. Možno tak máte pocit, že ďalšími produktmi navyše im nijako nepomôžete a skôr ich ešte viac zaťažíte. S Apot.Care sa však nemusíte báť. Séra Apot.Care sú k očnému okoliu veľmi šetrné, neobsahujú parabény a vyvinuli ich francúzski lekári. Postarajú sa iba o to, že podporia rast rias a obočia, starajú sa o ne a posilňujú ich. A iste poteší aj fakt, že nie sú testované na zvieratách.

Tri kroky k dokonalému pohľadu

V sieti parfumérií Marionnaud teraz nájdete efektívne trio produktov, ktoré váš pohľad dokonale vylepší.

  • Apot Care Optilash je revolučné sérum, ktoré podporí rast rias, a to veľmi rýchlo a viditeľne. Prvé výsledky uvidíte už za mesiac používania! Je tak šetrný, že ho môžu bez problémov používať ženy s okuliarmi aj kontaktnými šošovkami a vďaka absencii derivátov hormónov dokonca aj ženy tehotné.
  • Apot Care Optibrow sa zase postará o trendovo husté obočie. Podporuje jeho rast, vyživuje ho a to zdravo a bezpečne. Stačí ho používať len raz denne a čoskoro už nebudete musieť svoje obočie dokresľovať! Možno ste však s dĺžkou svojich rias i obočia spokojná a potrebujete iba trochu upraviť ich vzhľad.
  • V tom prípade by sa vám mohol hodiť Apot Care Optigloss. Jedná sa vlastne o priehľadnú riasenku, ktorá dá riasam aj obočiu tvar, aký chcete, a zároveň ich svojím zložením vyživí. Výsledkom sú silnejšie, žiarivejšie a pružnejšie riasy aj obočie. To je ten pohľad, ktorý nikto neprehliadne!

Foto: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.