Keď slniečko páli, pomôže šiltovka

Keď slniečko páli, pomôže šiltovka

28. júla 2018, Queens, značkové šiltovky, typy, druhy

Sponzorovanej odkazy:

Hlavu by sme si mali chrániť v lete stále. Aj v prípadoch, že slnko nesvieti naplno a je schované za mrakmi. A keď slniečko páli, je potrebné si chrániť hlavu naozaj dobre pred spaľujúcimi lúčmi. Trebárs štýlovou šiltovkou.

Hlava patrí k najvyššiemu bodu na tele a je najbližšie k slnku. Vďaka tomu a faktu, že je väčšinou odhalená a neprikrytá oblečením, má tendenciu k rýchlemu prehriatiu, ktoré nesvedčí ani vlasom, ale ani mozgu. Oči vďaka ostrému slnečnému svitu tiež značne trpia. Chráňte si hlavu v lete!

Čo dostanete kúpiť?

Sú tu šatky, najrôznejšie klobúčiky, slamáky, a predovšetkým šiltovky. A na ne sa dnes zameriame. Nemusíte byť milovníkom skate a hip hop štýlu, aby ste si zaobstarali šiltovku. V e-shope Queens dostanete značkové kúsky, ktoré potešia.

Ktoré to sú?

  • basebal cap
  • Dad cap
  • Truckers
  • Fitted
  • Snapbacks
  • 5 Panel

Že sa v pojmoch strácate a neviete čo je čo? Máme pre vás malý ťahák.

Yupoong flexkit wooly combed vyjde na 13 €Yupoong flexkit wooly combed vyjde na 13 €

Basebal Cap

Baseballová čiapka je klasika so zahnutým šiltom. Epesná je napríklad Yupoong flexkit wooly combed za 13 €. Basebal cap je šiltovka pôvodom amerických hráčov baseballu, ktorým slúžila na ochranu pred ostrým slniečkom. Ale už čoskoro si prerazila cestu aj k fanúšikom, športu a módnym nadšencom. Dnes patrí k bežným pokrývkam hlavy. Basebal cap má na prednej časti logo športového tímu, alebo brand.

The North Face The Norm Hat stojí 23 €The North Face The Norm Hat stojí 23 €

Dad cap

Názov napovedá, že je to čiapka po otcovi. Štýlovo sa podobá baseball cap, ale nemá pevný tvar a okrúhly šilt. V súčasnosti zažíva veľký comeback, vidíte ju totiž na hlavách mnohých celebrít ako Rihanna, alebo Drake. Odporúčame The North Face The Norm Hat za 23 €.

New Era 940 MLB Reverse Team Trucker NY bude vaša za 27 €New Era 940 MLB Reverse Team Trucker NY bude vaša za 27 €

Truckers

Je čiapka s predným šiltom a sieťkou v zadnej časti. Obľúbené sú u kamionistov, od čoho sa vyvinul aj názov typu šiltovky, pričom štýlovka sa dostala postupne aj mimo kabíny nákladiakov a patrí dnes ku streetwearu. Nám sa páči New Era 940 MLB Reverse Team Trucker NY za 27 €.

New Era Acperf LA príde na 19 €New Era Acperf LA príde na 19 €

Fitted

Šiltovka bez nastaviteľného zapínania v zadnej časti je plnou kultovkou a prababičkou všetkých šiltoviek. Značka New Era na nej postavila svoju známosť. Pozor pri výbere, pretože sa u čiapky nedá regulovať veľkosť. Musíte vybrať správnu veľkosť, aby dobre sedela. Táto šiltovka môže mať rovný, alebo zahnutý šilt a za nás vyhrala New Era Acperf LA za 19 €.

Air Jordan Jordan Pre AOP Snapback stojí 36 €Air Jordan Jordan Pre AOP Snapback stojí 36 €

Snapbacks

Je klasická športová čiapka s veľkým a rovným šiltom. Má nastaviteľnú veľkosť, pomocou plastového zacvakávacieho pásku na zadnej strane, podľa ktorého dostala názov. Je v obľube predovšetkým u hip hoperov a tanečníkov (Wizz Khalifa, Tyga atp.). Skúste pozrieť na Air Jordan Jordan Pre AOP Snapback za 36 €.

Puma STAMPD Cap za 17 € je v zľavePuma STAMPD Cap za 17 € je v zľave

5 Panel

Posledným typom šiltoviek je 5panel, čo napovedá, že je to čiapka, zložená z piatich dielov/panelov. Nosiť ju možno na pláž, do outdooru aj do ulíc mesta. Ale pozor, nie každému tento typ šiltovky sedí na hlave. Preto vyberajte s rozumom, skúste to napríklad s Puma STAMPD Cap za príjemných 17 €.

Čo si vyberiete vy?

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.