Behajte štýlovo: s adidas SOLARBOOST

Behajte štýlovo: s adidas SOLARBOOST

27. júla 2018, adidas, topánky, obuv, bežecká obuv, tenisky, Solarboost

Sponzorovanej odkazy:

Bežecká obuv sa dočkala nového prírastku. Má ho na svedomí obľúbená športová značka adidas, ktorá predstavila nový a vysoko technický model adidas SOLARBOOST. Tešiť sa môžete na výnimočné pohodlie, spevnenie chodidiel i piet a tiež dômyselné odpruženie, ktoré navracia energiu. V neposlednom rade potom topánky ponúkajú tiež úplne novú technológiu.

Topánky ako z vesmíru

Nové tenisky adidas Solarboost vás upútajú nielen svojím vzhľadom, ale predovšetkým svojou funkčnosťou. Majú v sebe totiž zabudovaný celý rad inovatívnych technológií, vďaka ktorým si budete s každým krokom pripadať, ako keby ste chodili po obláčikoch. Na prvok, z ktorého dizajnéri čerpali, odkazuje už ich názov. Slnko (solar) je zdrojom energie, života i pohybu, ale tiež predstavuje hľadanie niečoho nového a je hnacím motorom k posúvaniu výkonov. Pri výrobe sa tiež tvorcovia nechali inšpirovať konceptami NASA a každý jednotlivý kúsok topánky má tak svoj účel aj špecifickú technológiu.

Do mestskej džungle

Vychytaných topánok adidas Solarboost si môžu užívať muži i ženy, ktorí si chcú pohyb po tvrdých mestských povrchoch čo najviac spríjemniť. Značka tu predstavuje revolučnú technológiu Tailored Fibre Placement, ktorá mala doteraz svoje miesto v leteckom a automobilovom priemysle. Teraz sa táto technológia, ktorá prináša na milimeter presné tkanie rôzne ľahkých a pevných vlákien, dostáva aj do športového odvetvia. Sympatie získava aj preto, že vďaka vysokej presnosti zamedzuje vzniku zbytočného odpadu.

Pre istý krok

Tým však výpočet noviniek, ktoré topánky prinášajú, nekončí. Ďalším zaujímavým prvkom je medzi podrážka Solar Propulsion Rail. Tá zaisťuje ešte prepracovanejšiu stabilitu, príjemný došľap a tiež čistý odraz s výraznou dávkou energie. Táto technológia zároveň posilňuje stabilitu celej nohy, fixuje pätu a umožňuje, aby sa mohli achilovky voľne pohybovať. Čo vás na novom modeli topánok adidas nadchne v neposlednom rade, je veľmi nízka váha. Topánky majú iba 300 g, takže ich pri behu takmer neucítite. Posuňte svoj bežecký výkon ešte o kus ďalej!

Foto: adidas

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.