V mene čipky

V mene čipky

29. júna 2018, v čipkovanom opojení, kik

Sponzorovanej odkazy:

Iste ste si všimli, že čipkové oblečenie sa stále teší veľkej obľube u žien, a to sa samozrejme páči aj mužom. Čipka je elegantný ženský materiál, ktorý je symbolom romantiky aj zvodnosti. Dnes čipku môžeme vidieť vo všetkých druhoch oblečenia, a dokonca aj módnych doplnkoch.

Čipka je stále in

Predtým bola v obľube skôr len čipkovaná spodná bielizeň, dnes už ale môžeme prezerať nespočetné množstvo tričiek a tielok kombinovaných s čipkou na najrôznejšie spôsoby. Obľúbené sú aj šortky s pridanou čipkou na vreckách, či vyčnievajúce z nohavíc. Čipkované šaty sú samozrejme jednou z najkrajších a najelegantnejších spôsobov nosenia čipky. Hodia sa ako na plesy, tak na slávnostnú večeru, či párty. Čo niektoré z nás môže udiviť je, že čipku dnes nachádzame aj v spojení s topánkami. Kdekto by si predstavil ktovie čo nevzhľadné, ​​ale nenechajte sa zmiasť, čipkované totiž môžu byť aj lodičky, ktoré všetkým berú dych.

Čipka teda rozhodne nie je staromódna, ba naopak. Nosia ju všetky vekové kategórie žien. Stačí si len vybrať to, čo vyhovuje a páči sa práve vám a samozrejme to vhodne skombinovať. Inšpirovať sa môžete aktuálnou kolekciou značky KiK, ktorá vás určite nadchne svojimi modelmi a decentnými kúskami s čipkovanými detailmi.

Čipka je všade

Na leto sú krátke čipkové šaty ako stvorené. Sú pohodlné, vzdušné a zároveň veľmi elegantné. K šatám sa najlepšie hodia nejaké jednoduchšie topánky, napríklad lodičky, alebo sandálky v telovej farbe. Je však dôležité dbať na to, aby vaša spodná bielizeň bola v rovnakej farbe, ako šaty, pretože bielizeň má tendenciu presvitať, a pokiaľ by bola príliš viditeľná, nepôsobilo by to veľmi pekne.

Ak ste skôr väčším fanúšikom sukní, aj pre vás máme čipkové riešenie. Sukne s čipkou sú najkrajšie v čiernej farbe, ktorá pôsobí veľmi zvodne. K sukni sa hodí akékoľvek tričko, napríklad aj s jemnou potlačou.

Čipkované solitéry sú však tie kusy oblečenia, ktoré sa dajú najlepšie kombinovať. Blúzka sa skvele hodí k jednofarebnej sukni všetkých dĺžok a tvarov, alebo k širokým nohaviciam, ktoré sú viac a viac obľúbené. Tričká sú samozrejme nadčasovou záležitosťou čo sa týka čipiek, a aj tie pôsobia veľmi krásne a sviežo obzvlášť na jar, či v lete. Hodia sa k nim kraťasy, či upnuté džínsy s klasickými teniskami.

Ak sa vo vašom looku chcete čipky iba zľahka dotknúť, môžete zvoliť jemné čipkové doplnky v podobe náramkov, náhrdelníkov okolo krku, alebo elegantných šálov.

To všetko a oveľa viac nájdete na KiK.cz

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.