Bomba do vane aj do sprchy: skúste Bomb Cosmetics

Bomba do vane aj do sprchy: skúste Bomb Cosmetics

19. júna 2018, Bomb Cosmetics, do vane, do sprchy, masážne mydlo, mydlo

Sponzorovanej odkazy:

Anglická kozmetická značka Bomb Cosmetics prináša absolútnu novinku v oblasti relaxačných kúpeľov. Predstavila tak svoje nové masážne sprchové mydlá s éterickými olejmi, ktoré vnesú pohodu do vašich kúpeľní. Z čoho sú mydlá zložené a aký prinášajú pôžitok, sa môžete dočítať v dnešnom článku. Tiež vám predstavíme túto anglickú značku, ktorá pomaly začína byť v obľube aj u slovenských spotrebiteľov.

Čo je to Bomb Cosmetics?

Nové produkty značky Bomb Cosmetics vyrobila britská spoločnosť Get Fresh Cosmetics, Ltd. Táto firma sa inšpiruje poznatkami z aromaterapie a prenáša ich do svojich výrobkov tak, aby jej produkty boli pre zákazníkov príjemné a prinášali lepší pôžitok a relaxáciu z ich užívania. Značka Bomb Cosmetics je tiež obľúbená pre svoju šetrnú výrobu a ohľaduplnosť k prírode, pre kvalitu ich výrobkov a v neposlednom rade aj vďaka svojej starostlivej ručnej výrobe.

masážne mydlo Tajomná záhrada a Sladká túžbamasážne mydlo Tajomná záhrada a Sladká túžba

Nevšedný zážitok vo vašej kúpeľni

Nový rad relaxačných mydiel má za úlohu priniesť nevšedné zážitky do vašich kúpeľní. Najmä sa teda jedná o pocit relaxácie a oddychu, keď si konečne doprajete zaslúžený kúpeľ, či uvoľňujúcu sprchu po celom dni. Mydlá sú teda trochu nevšedné – mydlo je totiž vpustené do mäkkej hubky a pri kúpeli sa uvoľňuje. Vďaka hubke tiež doprajete svojej pokožke jemný peeling a odstránite tak nielen nečistoty, ale aj starú odumretú kožu.

masážne mydlo Limetka s kivi a Fialkamasážne mydlo Limetka s kivi a Fialka

Aromaterapia = relax

Ako už bolo spomenuté, výrobca sa inšpiruje v poznatkoch z aromaterapie. Ľudia sa lepšie uvoľnia kúpeľom, ktorý tiež pekne vonia. Nejedná sa teda len o relax pre telo, ale aj pre myseľ. Môžete sa tešiť na rôzne druhy vôní a je len na vás, ktoré mydlo si vyberiete. Čaká na vás napríklad mydlo s vôňou fialky, čiernych ríbezlí, limetky a kiwi, alebo mydlo s vôňou oceánu, sladkej dúhy, či tajomnej záhrady. Už len tie názvy znejú zaujímavo a netradične. Stretneme sa tak dozaista s novým a netradičným zmyslovým zážitkom.

masážne mydlo Oceán a Čierne ríbezlemasážne mydlo Oceán a Čierne ríbezle

Prečo si zaobstarať relaxačné mydlo?

Relaxačných mydiel na trhu je celý rad, avšak tieto mydlá sú zakomponované do mäkkej hubky na umývanie. Jedná sa teda zároveň o peeling vašej pokožky. Okrem toho sú mydlá vyrobené z prírodných látok. Sú to rastlinné glycerínové mydlá, ktoré obsahujú prímesi éterických olejov. Mydlá tak skvele hydratujú vašu pokožku. Dostanete ich za 5 €, na webových stránkach anabela.cz .

Tiež sa už tešíte na večerný kúpeľ?

Zdroj foto: Bomb Cosmetic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.