Nové trendy, ktoré si zamilujete: v H & M

Nové trendy, ktoré si zamilujete: v H & M

15. júna 2018, H & M, nové trendy, dámska móda, štýl, elegancia, šik

Sponzorovanej odkazy:

S blížiacim sa letom opäť nazrieme do nášho obľúbeného obchodu H & M. Ako je už zvykom, pre každú sezónu a ročné obdobie prichádza tento obchod s novou kolekciou, ktorá sa vždy nesie v duchu najnovších trendov a dostanete ju za prívetivý peniaz. Neochudobníme vás teda o menšiu ochutnávku ani teraz!

Čo ponúkajú horúce dni?

Hoci zažívame horúce letné dni aj na jar, to pravé teplo nás ešte len čaká. V H&M-ku sa na to pripravili a prinášajú tak svoju novú letnú kolekciu, plnú farieb, plážového štýlu, ale aj trendy kúskov pre letné akcie a party. Tiež tu nájdete pekné a elegantné modely pre príjemné letné popoludnie, strávené v mestských kaviarňach pri ľadovom nápoji, či káve. Pripravte sa na orientálne vzory a netradičné motívy.

Vyrážame za slnkom

Plážová móda je horúcou témou všetkých letných kolekcií. V H & M na vás čakajú novinky v podobe plaviek. Na výber sú samozrejme klasické dvojdielne plavky rôznych motívov a farieb. Zaujímavú novinku však stvárňujú jednodielne plavky, ktoré dostanete buď jednofarebné (napríklad neónovo žlté), alebo s exotickou potlačou. Tieto plavky sú na brušku vykrojené a na ramenách ich zdobia vlnité volániky, pripomínajúce morské vlny. Plavky sa zaväzujú na chrbte a tvoria tak zaujímavú kombináciu klasického šnurovania dvojdielnych a jednodielnych plaviek.

Na pláž sa tiež hodia plážové ľahké šaty na plavky, s letnými motívmi. K tomuto outfitu potom môžete zvoliť rôzne doplnky, ako sú slnečné okuliare, plážové slamené klobúky, či prstene. Nezabudnite ani na vhodnú plážovú obuv – napríklad trblietavé letné sandálky.

Móda do rozpálenej betónovej džungle

V H & M samozrejme nezabúdajú ani na to, že aj v lete musíme tráviť čas v mestách a pracovať, chodiť na schôdzky, alebo si len tak chceme vyjsť v krásnom popoludní na kávu s priateľmi. V meste je našim cieľom vyzerať trošku upravenejšie, než na pláži, ale pritom sa nepotiť v nepriedušných materiáloch. Môžete teda zvoliť niektorý model z ponuky H & M.

Napríklad ľahučké letné šaty z príjemného materiálu a so vzormi kvetov. K nim sa skvele hodia letné sandálky a džínsová bunda, keby sa na večer ochladilo. Čo sa týka večerných šiat na posedenie pri drinku v bare, či v reštaurácii na večeri, ponúka H & M tiež pekné modely – napríklad dlhé šaty, vo farbe tmavomodrej letnej oblohy, zdobené strieborným prešívaním rovnako tak, ako zdobia hviezdy letné nebo. Na rýchly obed, či popoludňajšiu schôdzku potom môžete zvoliť elegantné šortky s vysokým pásom a so zaväzovaním na mašľu. Alebo si kúpte slušivé letné nohavice s blúzkou.

S H & M módou sa môžete vydať ako do práce, tak na pláž!

Zdroj foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné, plavky, slnečné okuliare, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.