Tezenis predstavuje: My Little Pony

Tezenis predstavuje: My Little Pony

11. júna 2018, limitovaná kolekcia, sezóna jar a leto 2018, My Little Pony, spodná bielizeň, tričká, tepláky, body, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Značka Tezenis prichádza s novou limitovanou edíciou My Little Pony. Tešiť sa tak môžete na roztomilú spodnú bielizeň, ale aj na pohodlné tepláky, tričká, body a ďalšiu dámsku módu. A hoci ide o motív kreslenej postavičky, kolekcia nie je určená len mladým slečnám, ale tiež dospelým ženám, ktoré majú radi ružovú, roztomilé motívy a pohodlné pyžamá a domáce oblečenie. Limitovaná edícia je v predaji práve teraz a je navrhnutá pre novú sezónu jar/leto 2018. Ak teda máte radi kreslené postavičky a pohodlie, neváhajte a zájdite si do Tezenis práve teraz!

My Little Pony v hlavnej úlohe

Hlavnú úlohu v tejto kolekcii hrá postavička My Little Pony, ktorú napríklad už poznáte z televízie. Tá sa objavuje v rôznych variáciách v ikonických dúhových odtieňoch. Účelom tejto kolekcie je rozžiariť váš deň a priniesť pohodlie aj pre váš spánok v prípade pyžamových súprav. Kolekcia je určená výhradne dámskej móde, konkrétne mladým slečnám, ale tiež už dospelým dievčatám. Tezenis sa tak pokúsil o to, aby vás aspoň na chvíľu opäť preniesol do detských rokov, kedy bolo všetko možné a fantázii sa medze nekladú.

Na čo sa tešiť?

Môžete sa tešiť napríklad na súpravu spodnej bielizne, ktorú tvorí ružová podprsenka bez kostíc a nohavičky rovnakej farby. Spodnú bielizeň potom samozrejme zdobia roztomilé poníky. Okrem spodnej bielizne je možné kúpiť tiež body, ktoré sú čím ďalej obľúbenejšie napríklad do nohavíc s vysokým pásom, pretože sa na rozdiel od klasického tielka nevyhrnujú. Aj tieto body nesú ikonu dúhového poníka. Ďalej dostanete tričká, mikiny, tepláky a pohodlné pyžamá. Dajte si ale pozor a moc neváhajte, jedná sa o limitovanú edíciu pre sezónu jar/leto 2018.

Pohodlie domova

Na voľnočasové aktivity, prípadne pre domáce nosenie, potom môžete zakúpiť ružové tričko s poníkom, s krátkym rukávom. Pre chladnejšie večery na záhrade s pohárom vína tiež dobre poslúži ružová mikina s kapucňou, taktiež s motívom poníka.

Niečo na dobrú noc

No a napokon, keď po dlhom a namáhavom dni si ľahnete do postele, odvedie vás do ríše spánku a snov lietajúci poník na dúhe, ktorý zdobí vaše pyžamo. Na výber je čierno-biela kombinácia alebo ružové pyžamo. Obe pyžamá tvoria dlhé nohavice a tričko s dlhými rukávmi.

Tak čo, necháte sa tiež unášať na dúhovom mráčiku, ktorý vás zanesie späť do detských rokov?

Zdroj foto: Tezenis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.