Leto je tu: vyrazte von v pohodlných šortkách!

Leto je tu: vyrazte von v pohodlných šortkách!

26. mája 2018, dámske šortky a kraťasy, Queens. značkové šortky, krátke nohavice, leto

Sponzorovanej odkazy:

Letný ráz počasia nás doslova láka vyjsť von zo svojej ulity. A to doslova. Odhaliť to, čo bolo v zime starostlivo zahalené a voľne sa pohybovať len v tričku a krátkych nohaviciach. Tak vyrazte von v pohodlných a sexi šortkách dámy!

A aby ste sa lepšie orientovali v šik športových trendoch dámskej módy v oblasti šortiek a kraťasov, máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov. S nimi určite zaujmete a neoľutujete.

ELLESSE Galli ShortELLESSE Galli Short

ELLESSE Galli Short

Ľahké čierne dámske kraťasy od značky ELLESSE s decentným logom budete milovať. Vyzdvihnú vaše nôžky, a navyše sú nesmierne pohodlné. Sú vyrobené zo zmesi 86% polyesteru a 14% elastanu. Látka je príjemná na nosenie a dobre udržiavateľná. Krátke nohavice vás vyjdú na 30 €.

WOOD WOOD Oda ShortsWOOD WOOD Oda Shorts

WOOD WOOD Oda Shorts

Sú sexy modré dámske kraťasy od značky WOOD WOOD s all over potlačou zo 100% bavlny. Zapínanie je riešené na zips a gombík. Šortky majú dve vrecká vpredu a dve na zadnom diele. Pre opasok sú pútka v páse. WOOD WOOD Oda Shorts stoja 100 €.

Levi Levi 's ® 501 Short

Levi 's ® 501 Short

Klasika a stálica medzi džínsami sú Levisky. A ich krátka verzia v čiernej farbe , odvodená od kultových päťstojedničiek, vás iste nesklame. Šortky sú vyrobené zo zmesi 99% bavlny a 1% elastanu, majú dve vnútorné predné a dve vonkajšie zadné vrecká. Vyjdú vás na 56 €.

adidas PE Shortsadidas PE Shorts

adidas PE Shorts

Príjemne mäkký čierny materiál šortiek adidas zo zmesi 60% bavlny a 40% polyesteru, spolu s predĺženou dĺžkou širokých nohavíc, vám dodajú na ležérnosti a pohodlí všade, kam v nich vyrazíte. Šortky majú v páse pohodlnú širokú gumu a pásik na reguláciu šírky pásu. Dve hlboké bočné vrecká spolu s jemne vykrojenou dĺžkou v bokoch kraťasov do oblúka, a cenou 22 € vás iste poteší.

adidas Shortadidas Short

adidas Short

A ešte raz adidas, tentoraz v apartnej predĺženej dĺžke nohavíc až ku kolenám a atraktívnej olivovej farbe. Tieto šortky sa nedajú nemilovať. Už na pohľad sú nekompromisne pohodlné, k čomu prispieva aj materiál, ktorým je 100% bavlna. S dvomi bočnými vreckami, pružným širokým pásom so šnúrkou na reguláciu a prešitými „pukmi“ dostanete príma parťáka pre letné dni. A cena? 40 €.

Nevybrali ste si? Nevadí, plno ďalších šik kúskov nájdete na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.