Západne východná vlna: oblečte a obujte si ju!

Západne východná vlna: oblečte a obujte si ju!

18. mája 2018, Puma, móda, obuv, Abel Tesfaye aka, The Weeknd, nová kolekcia PUMA XO

Sponzorovanej odkazy:

Na jeseň minulého roka predstavila spoločnosť Puma novú kolekciu v spolupráci s Abel Tesfaye aka The Weekend, pre jeseň a zimu 2017. Táto kolekcia zožala obrovský úspech a bola takmer ihneď vypredaná. Čo si pre nás značka Puma prichystala tentoraz v tejto plodnej spolupráci s Abel Tesfaye sa dozviete v dnešnom článku.

Prichystajte sa na nespútanú kolekciu obuvi aj oblečenia pre tohtoročnú jar a leto s číslovkou 2018!

Abel Tesfaye a PUMA

Značke PUMA sa spolupráca s hviezdou Abel Tesfaye naozaj vyplatila. Po ich prvej spoločnej kolekcii, ktorú predstavili v minulom roku, bolo za chvíľu na pultoch vymetené. Na tohtoročnú jar však prichádza s novým radom, ktorý je z veľkej časti inšpirovaný zážitkami z cestovania práve Abela Tesfaya. Ten, ako verejne známa osobnosť, mal možnosť precestovať aj vzdialenejšie miesta a okúsiť tak inú kultúru a zvyky. Kolekcia nazvaná PUMA XO tak odráža západné a východné vplyvy. The Weekend je navyše známy pre svoj vkusný streetwearový štýl, čo druhé kolekcii PUMA XO prinieslo: originalitu, jedinečnosť, vkus, osobitosť a tiež premyslené detaily.

Kolekcia na dva diely

Kolekcia PUMA XO v sebe nesie isté dvojky. Nielen, že sa jedná o druhú kolekciu, v spolupráci s The Weekend, ale aj samotná kolekcia bola rozdelená na dva diely – Drop 1 a Drop 2. Prvá časť kolekcie PUMA XO Drop 1 je už v predaji na Puma.com a u predajcov Footshop a Fresh Labels. Drop 1 nesie v preklade názov Tibetský kmeň. Ako už názov naznačuje, v tejto časti sa objavuje hlavne vplyv tibetskej kultúry, ktorú Abel premietol do jednotlivých modelov. Nájdete tu orientálne prvky, ale aj vojenské a utilitárne znaky. Základom sú kvalitné materiály. Na batohu, taške a mikine potom nájdete dominantný prvok čiernej mačky v etnickom štýle.

Kráčajte ako PUMA

Puma je známa značka, hlavne čo sa topánok týka. Nemusíte sa teda báť, že by ste v prvej časti kolekcie PUMA XO Drop 1 nenašli ani novinku ohľadom obuvi. Nesmú tu chýbať vysoké tenisky Parallel 2.0. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečia pohodlie aj ochranu pre vaše nohy – mäkký semiš a kvalitnú kožu. Systém šnurovania a výrazný jazyk potom naozaj odráža spomínaný vojenský štýl a pripomínajú trochu obuv pre military jednotku. Zvláštnym a neprehliadnuteľným prvkom je gumová podrážka, ktorej klin presahuje v oblasti päty.

Zdroj foto: PUMA

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.