Módne šperky z počítačov? S Della a ich recyklovaným zlatom z pc je to možné!

Módne šperky z počítačov? S Della a ich recyklovaným zlatom z pc je to možné!

14. mája 2018, Dell, recyklované zlato, zlato z počítačov, herečka Nikki Reedová, Twilight

Sponzorovanej odkazy:

Dnešná doba je zaujímavá tým, že na jednej strane mnohými vecami plytváme, a na strane druhej sa snažíme recyklovať. So skvelým nápadom teraz prišla jedna z popredných spoločností výrobcov výpočtovej techniky, Dell. Spoločnosť Dell vyrába notebooky už niekoľko rokov a je si vedomá toho, že na ich výrobu je potrebné zlato.

Spolu s herečkou Nikki Reedovou tak vytvorili limitovanú edíciu šperkov zo starých počítačov. A môžete ich mať aj vy!

Recyklácia, recyklácia a zase tá recyklácia

Ľuďom už pomaličky začína dochádzať, že hoci je na planéte Zem veľké množstvo zdrojov, je potrebné uvažovať aj ekologicky a recyklovať. Na druhej strane však milujeme všetko nové a nablýskané. Toto zaujímavé spojenie dvoch smerov uvažovania dalo vznik limitovanej kolekcii šperkov The Circular Collection. Kolekcia šperkov je síce vyrobená zo štrnásť a osemnásť karátového zlata, ale jedná sa o recyklované zlato zo starých počítačov.

Kto za tým stojí?

Za nápadom stojí jeden z najvýznamnejších výrobcov notebookov, spoločnosť Dell. Pre zvýšenie atraktívnosti spoločnosť oslovila známu herečku zo ságy Twilight (Súmrak), Nikki Reedovú. Nikki a spoločnosť Dell tak predstavili túto limitovanú edíciu šperkov z recyklovaného zlata získaného zo starých základných dosiek použitých počítačov a notebookov tento rok v januári, v Las Vegas. Predstavenie tejto ojedinelej kolekcie tak tematicky prebehlo pri príležitosti konania sa najväčšieho veľtrhu spotrebnej elektroniky na svete CES.

Buďte originálny so šperkami z počítačov

Spoločnosť Dell a herečka Nikki Reedová predstavili kolekciu The Circular Collection ako limitovanú edíciu. Šperky z tejto kolekcie je možné zakúpiť v obchode Bayou with Love. V Českej republike, získate nejaký ten krásny a originálny šperk z tejto kolekcie iba on-line objednávkou. Tešiť sa tak môžete najmä na prstene, náušnice a manžetové gombíky. Šperky sú vyrobené z recyklovaného zlata počítačov, avšak nestrácajú na hodnote. Jedná sa o štrnásť, až osemnásť karátové zlato. Týmto originálnym darčekom tak môžete potešiť ako ženy a vyjadriť ich výnimočnosť vďaka výnimočnému šperku, tak aj mužov. Napríklad manžetové gombíky pre ženícha, z limitovanej kolekcie The Circular Collection, vyrobené z notebookov, asi len tak niekto nebude mať.

Zdroj foto: Bayou with Love

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, šperky a hodinky a technika.