Fabien a výnimočné mydlá Le Baigneur

Fabien a výnimočné mydlá Le Baigneur

26. apríla 2018, Le Baigneur, mydlá, udržateľná kozmetika, bio kozmetika, kozmetika, prírodná kozmetika, francúzske mydlá

Sponzorovanej odkazy:

Ručne vyrábané mydlá sa v súčasnej dobe tešia obrovskej popularite a ich vôňu i zázračné účinky si už dávno neužívajú len ženy. Značky začali ponúkať produkty aj pre mužov, aby aj oni mohli oceniť a vyskúšať tradičné mydlá.

Medzi takými značkami je aj francúzska manufaktúra Le Baigneur, ktorá do svojich produktov zapracováva len čisté a prírodné ingrediencie a pozornosť priťahuje aj dizajnovo vyvedenými obalmi z recyklovaných materiálov.

Výnimočné mydlá Le Baigneur

Táto francúzska značka kladie na vysoký štandard svojich produktov veľký dôraz. Snaží sa o to, aby sa mydlá o mužskú pokožku dostatočne starali, vyživovali ju a chránili. K tomu využíva 100% prírodné ingrediencie v bio a raw kvalite z lokálnych zdrojov. V ich ponuke potom okrem mydiel nájdeme aj produkty starostlivosti o pleť i telo.

Na vlne udržateľnosti

Filozofiou značky je však nielen výroba kvalitných produktov, ale aj úcta k prírode. Le Baigneur sa tak všetkými možnými cestami snaží prispievať k udržateľnému rozvoju. Pri výrobkoch tak nenájdete plasty, balené sú v obaloch z recyklovaných materiálov, ktoré samozrejme zachovávajú všetky kvality produktov. Obdivuhodné je aj to, že 1% z ročných príjmov firmy ide na nadáciu podporujúcu ochranu pobrežia a oceánov.

Mydlo na mieru

Pretože sú mydlá doménou značky Le Baigneur, nájdete v ich ponuke celý rad. Vybrať si tak môžete produkt takmer na mieru potrebám svojej pokožky.

  • Nájdeme tu unisexové mydlá obsahujúce rôzne druhy masiel pre dostatočnú hydratáciu pokožky.
  • Vybrať si môžete aj podľa obsiahnutých esenciálnych olejov, ktoré voňajú po najrôznejších ingredienciách.
  • V ponuke nechýba ani mydlo exfoliačné pre hladkú pleť, alebo mydlo relaxačné.

Ak sa kvôli širokému výberu nebudete môcť rozhodnúť a chcete vyskúšať všetky mydlá, môžete siahnuť po sade Amuse-douche s dvanástimi mini mydlami. Toto krásne balenie bude tiež krásnym darčekom pre všetkých mužov vo vašom okolí. Okrem mydiel nájdete v ponuke e-shopu Nila, kde značku Le Baigneur môžete zakúpiť, aj ošetrujúce oleje v troch variantoch.

Foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.