s.Oliver Black Label Women 2018 s Karolinou Kurkovou

s.Oliver Black Label Women 2018 s Karolinou Kurkovou

8. apríla 2018, s.Oliver Black Label Women 2018, modelka Karolina Kurková. Black Label Men, Black Label Junior

Sponzorovanej odkazy:

Tradičná nemecká módna značka s dlhou históriou, to je s.Oliver. A práve teraz predstavuje novú kolekciu pre obdobie jar 2018. Jej nová kolekcia jar 2018 vnáša do šatníkov hravú eleganciu a pestrosť.

Tradične nechýba ani nemecká kvalita materiálu a spracovania. Prím bude tentoraz hrať denim v kombinácii s originálnymi kvetinovými výšivkami a trenčkotmi v pastelových farbách, ktoré sú absolútnym must-have jarnej sezóny.

Karolina Kurková je tvárou kolekcie s.Oliver Black Label Women 2018Karolina Kurková je tvárou kolekcie s.Oliver Black Label Women 2018

Black Label Women 2018

Celá kolekcia vrátane nádherných kvetinových potlačí je inšpirovaná farebnými mozaikovými a živými uličkami Lisabone, kde celé fotenie prebiehalo pod taktovkou fotografa Svena Benzingera. Ten s citom jemu vlastným šikovne kombinuje jarné s.Oliver outfity s historickým centrom Lisabonu. Pred Svenov objektív sa postavila super modelka Karolina Kurková, ako tvár jedinečnej jarnej kolekcie Black Label Women 2018, ktorá bola tvárou tejto značky aj minulú sezónu.

Kolekcia, ktorá prináša sofistikované a moderné outfity pre všetkých milovníkov módy, sa opäť stala česká super modelka Karolina Kurková. Kolekcia prináša svieže jarné farby aj štýly a pomáha zabudnúť na chladné zimné obdobie. Karolína predstavuje svoje obľúbené kúsky a tiež nadčasovú kolekciu šiat vysokej kvality. Najviac si obľúbila tmavé vyšisované džínsy s výrazným kvetinovým vyšívaním, ktoré vás naladia na jarné slniečko.

Black Label Women 2018 je svieža jarná kolekciaBlack Label Women 2018 je svieža jarná kolekcia

Absolútny must-have kúsok v jarnom šatníku sú podľa Karolíny romantické splývavé šaty s klasickým Paisley dizajnom. Ale pozor! Dostupné sú iba v našom e-shope. Do Top 3 modelkiných obľúbených kúskov patria veľmi ženské čierne šaty s elegantnou kvetinovou potlačou, ktoré sú lemované jemnou čipkou. Šaty majú široké využitie. Doplňte ich čiernymi lodičkami a získate ideálny outfit na rodinnú oslavu. Ak stavíte na doplnky v červenej farbe (rúž, lodičky na vysokom podpätku a kabát), môžete si byť isté, že neuniknete žiadnemu pánskemu oku.

Black Label Men 2018

K dispozícii je u značky aj niečo pre pánov. Kolekciu Black Label Men 2018 prezentovali pred objektívom fotografa Svena Benzingera modeli Antonina Petkovic a Alexandre Cunha, čo sa ukázalo ako trafením do čierneho, pretože títo dvaja páni dodávajú jarnej kolekcii ľahkosť a tú správnu iskru.

K dispozícii je aj niečo pre pánov: z kolekcie Black Label Men 2018 si iste vyberieteK dispozícii je aj niečo pre pánov: z kolekcie Black Label Men 2018 si iste vyberiete

Kolekcia Black Label Junior

s.Oliver s jeho „mini me outfity“ zladí celú rodinu tak, aby zažiarila pri každej príležitosti. Model Luke van Geffen predstavuje jednotlivé outfity z kolekcie s.Oliver Black Label Junior a ukazuje, ako úspešne kombinovať štýl smart casual (teda elegantné oblečenie pre voľný čas) a business fashion. Kolekcia je svieža a roztomilá a zapríčiní, že už sa nebudete môcť dočkať letných slnečných dní.

Široké s.Oliver portfólio zahŕňa tiež značky

  • s.Oliver Accessories
  • s.Oliver Bodywear
  • s.Oliver Shoes
  • s.Oliver Time
  • s.Oliver Jewel
  • s.Oliver Eyewear
  • s.Oliver Umbrellas
Kolekcia Black Label Men a Junior ponúka eleganciu pre voľný čas v štýle smart casualKolekcia Black Label Men a Junior ponúka eleganciu pre voľný čas v štýle smart casual

s.Oliver

Nemecká skupina s.Oliver, založená Berndom Freier v roku 1969, sa v priebehu niekoľkých málo desaťročí stala poprednou odevnou spoločnosťou v Európe. Vedľa produktových radov s.Oliver Red Label, s.Oliver Black label, Q/S designed by a Triangle tvorí portfólio s.Oliver tiež brandy Comma, Comma CI a Liebeskind Berlin. Centrála medzinárodnej spoločnosti s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG sídli v Rottendorfe.

V Českej republike si zaobstaráte sortiment s.Oliver v Prahe, a to v CCM, OC Letňany, Metropoli Zličín, v Arkádach Pankrác. Ďalej potom v Ostrave, Košiciach, Českých Budějoviciach, Brne, Pardubiciach a v Plzni. Online môžete produkty objednávať na e-shope soliver.cz, Mall.cz či vivantis.cz.

Zdroj foto: s.Oliver

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.