Príroda je naše ihrisko: s Disanou

Príroda je naše ihrisko: s Disanou

24. apríla 2018, overaly, kabátiky, detské oblečenie, Nila, Disana

Sponzorovanej odkazy:

Internetový obchodík Nila.cz nám predstavuje jednu z ďalších bio značiek oblečenia. Tentoraz sa ňou stáva nemecká značka Disana.

Tradičná výroba s takmer tridsaťročnou tradíciou sa zaoberá najmä výrobou oblečenia z vlny. Používa 100% merino vlnu, vďaka ktorej je oblečenie nielen neobyčajne jemné a hrejivé, ale naviac je odolné voči vlhku, a dokonca má čiastočnú samočistiacu schopnosť. Dizajn oblečenia je nadčasový a páči sa proste každému.

Nemusíte prať!

Kto to kedy počul, aby sa oblečenie nepralo? Ale naozaj je to tak. Takmer. V tomto jednoduchom prevedení oblečenia, kde sa nemá nežiadúca špina kam usadiť, a vďaka 100% merino vlne, ktorá odpudzuje vlhkosť, má oblečenie takmer samočistiace schopnosti. Samozrejme je potrebné svoje oblečenie z hygienických dôvodov prať, ale taká vlhkosť, vlahý dáždik, či zašpinenie od hliny nie je dôvod prečo zapínať práčku! Uvidíte sami.

Vonkajšia zábava

Mamičky často kladú veľký dôraz na to, aké oblečenie svojmu dieťaťu obliecť, ak sa chystá ísť hrať von. Pretože Disana túto starosť mamičiek rešpektuje a zároveň sa prikláňa na ich stranu, ponúka to najlepšie, čo si taká zimomravá mamička môže priať. Teplejšie oblečenie je samozrejme veľmi dôležité, a to najmä u detí, preto je táto starosť na mieste. Prezrite si tieto kúsky od Disana. Sú nielen štýlové, ale tiež spĺňajú účel práve pre takéto vonkajšie hrania v tomto dnešnom premennom počasí. 

Super strih

Ako si iste na prvý pohľad všimnete, strih týchto kabátikov a overalov je klasický, jednoduchý a minimalistický. To je skvelé nielen pre kombináciu s iným oblečením, ak máte doma parádnicu, alebo rada svoje dieťatko módne „vyfintíte“. Je to však skvelé tiež pre dieťa. Nikde nič nevykúka, všetko je tam, kde má byť. Vrecká po ruke a jednoduché gombíkové zapínanie. Skrátka úžasná nadčasová detská móda

Toto oblečenie a oveľa viac nájdete na Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.