Na slovíčko s Jaromírom Jágrom: prečo sa vozí v BMW X5?

Na slovíčko s Jaromírom Jágrom: prečo sa vozí v BMW X5?

5. apríla 2018, Jaromír Jágr, BMW X5, Invelt, Ing. Jiří Jírovec

Sponzorovanej odkazy:

Spojenie športovej legendy v podobe Jaromíra Jágra a auto exkluzivity doladila spoločnosť Invelt vďaka svojmu vozidlu BMW X5.

Jaromír Jágr, hviezdny útočník, ktorý sa radí medzi najlepších hokejových hráčov na svete, je známy svojou precíznou prípravou a výkonmi, ktoré spočívajú na dôležitých detailoch. Aj z tohto dôvodu zvolil pre svoju jazdu na cestách exkluzívny automobil, na ktorý sa môže spoľahnúť v podobe BMW X5 xDrive30d.

Jaromír Jágr si prevzal svoje BMW z rúk konateľa spoločnosti Invelt Ing. Jiřího Jírovca v pražských Stodůlkách, v jednom z najmodernejších autosalónov v Českej republike.

"BMW ako značka pre mňa znamená tú najvyššiu triedu v automobilovom svete, môže sa jej rovnať iba pár ďalších značiek. Ako mladý som miloval rýchlu jazdu a naozaj som si užíval zvuk výkonných áut. Poslednou dobou som sa za volantom upokojil, to je napokon dôvod, prečo v automobile relaxujem hudbou. Dospel som k názoru, že pohodlie veľkého vozidla je pre mňa hlavná výhoda. Luxus a ovládanie najnovších vozov ušlo poriadny kus vývoja. Osobne uprednostňujem BMW X5 a BMW radu 7. Po ťažkom tréningu mi asi najviac dôležitá príde pohodlnosť sedačky a automat. Nikto nechce stláčať spojku po šesťdesiatich ôsmich brzdách. (smeje sa). Som muž, teda motor považujem za srdce auta a tiež ma baví nová digitalizácia v autách, napríklad head up display či ambientné osvetlenie, "povedal k spolupráci a výbere vozidla Jaromír Jágr.

A vzápätí dodal: "Prvé auto, aké som kedy riadil bola vtedy tatkova Škoda 1000. Moje prvé auto bol ale Favorit so samolepkou Michaela Jordana na kapote, vtedy som bol mladý. Prvýkrát som prišiel do styku s BMW v štátoch, kedy mal môj spoluhráč M3. To auto bolo v tej dobe raketa, "uzatvára Jágr.

BMW X5

  • Patrí k jednému z vlajkových modelov nemeckej prémiovej značky, ktoré už pri svojom prvom predstavení žalo fenomenálny úspech.
  • Radí sa medzi najpredávanejší model v ponuke BMW.
  • Jedinečná kombinácia jazdnej dynamiky s vynikajúcou všestrannosťou a vnútorným priestorom, ktorý rozmaznáva posádku.

Ing. Jiří Pagaštan pri odovzdávaní vozidla BMW uviedol: „Som veľmi rád, že spolupráca s Jaromírom Jágrom a našou spoločnosťou Invelt dobre dopadla a môžeme byť“ súčasťou tímu „tohto výnimočného športovca, ktorý sa radí medzi celosvetovo uznávané a rešpektované osobnosti v oblasti športu. “

Zdroj foto: BMW

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné.