Fashion udalosť jari: My Dear Clothing offline a online release!

Fashion udalosť jari: My Dear Clothing offline a online release!

4. apríla 2018, My Dear Clothing, offline release, online release, nová kolekcia, predaj, značka, hodinky, Nixon, Spring 18, Footshop.

Sponzorovanej odkazy:

My Dear Clothing predstavuje novú kolekciu Spring 18 a dva modely hodiniek pre americkú značku Nixon.

Obľúbená česká značka streetového oblečenia My Dear Clothing, za ktorou stojí mladý úspešný dizajnér Zbyněk Štandera, prichádza s novou kolekciou Spring 18 – najväčšia v doterajšej histórii značky.

A dievčatá pozor!

Prvýkrát v tejto značke tiež dostanete oblečenie pre dievčatá! A tak máte šancu si prísť na svoje hlavne tie z vás, ktoré neprestávajú loviť originálne streetwear kúsky. V kolekcii je vidieť veľa fialovej v kombinácii s bielou a čiernou. A prečo prvýkrát aj kúsky pre dievčatá? „Pretože už dlhšiu dobu pozorujeme, že medzi našimi fanúšikmi je veľký zastúpenie dievčat, tak sme si povedali, že aj pre tie niečo urobíme,“ odpovedá Zbyněk.

Nielen dievčenské oblečenie

My Dear Clothing spája sily s americkým brandom Nixon. A tak sa v premiére v kolekcii prezentujú okrem oblečenia úplne prvýkrát hodinky Nixon X My Dear Clothing. A tak je maximálna pozornosť upretá v novej kolekcii Spring 18 práve k nim – dvom modelom hodiniek Nixon v spolupráci s My Dear Clothing, pretože toto tu ešte nebolo!

My Dear Clothing je prvým rýdzo českým brandom, ktorému preslávená americká značka športových hodiniek ponúkla spoluprácu. „Nixon nás sám oslovil, čo nás ohromne potešilo a chceli sme urobiť maximum,“ potvrdzuje Zbyněk Štandera. Spolu s ním je pod Spring 18 podpísaný stylista Marek Volf. Originálne tričká, mikiny, bundy, nohavice, opasky, ponožky, doplnky, všetko je inšpirované predovšetkým Čínou a Brucom Lee a 90. rokmi minulého spolu so začiatkom nového storočia.

Nezmeškajte Offline release!

O tom, že sa nová kolekcia naozaj podarila, sa môžete na vlastné oči presvedčiť už vo štvrtok 5. apríla, kedy v pražskom Footshop prebehne divoká release party inšpirovaná Čínou a filmami s Bruceom Lee. O hudobný sprievod sa postará DJ nrmn, ktorý odohrá špeciálny 2000's set. K dobrej nálade potom zaručene prispeje aj welcome drink od krások z tímu Jägerbeets a Jägermeister bar so špeciálnym drinkom inšpirovaným Čínou. Chýbať nebude ani čínsky catering a koláčiky šťastia. Akcia štartuje o 18:30 a vstup je free.

Online release nasleduje vzápätí

A od kedy novú kolekciu dostanete?

  • nová kolekcia Spring 18 bude v predaji od 5. apríla vo Footshop v Prahe
  • a od 8. apríla online v e-shope Footshop

Ako to bolo so vznikom značky?

Zbyněk Štandera My Dear Clothing založil v roku 2014, v ten pravý čas na to, aby sa dokázala vyprofilovať v originálnu, úspešnú lifestylovú značku, ktorá je jednoducho … iná. "Nebojíme sa ísť iným smerom ako dav. Nebojíme sa riskovať a ideme si vo streetwearu tvrdo za svojím, "konštatuje Zbyněk, okrem iného aj dizajnér pre Jägermeister. Značka má za sebou viac ako 10 kolekcií (pripomeňme aspoň Fall 17, Roots, 80 's), a 95% z kolekcie sa obvykle vypredá počas jedného týždňa. Na looku značky postupne spolupracovalo niekoľko tvorcov, teraz aktuálne stylista Marek Volf.

Zdroj foto: My Dear Clothing

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.