Na vlne lila

Na vlne lila

20. apríla 2018, Lila, Humanic, jar a leto roku 2018, dámska obuv, dámske topánky, módne topánky

Sponzorovanej odkazy:

Nie tak sladká ako ružová, nie toľko odvážna ako fialová – zoznámte sa s trendmi lila. Chcete byť dokonale neprehliadnuteľná? Začnite s obuvou. S farbou tohtoročnej sezóny orgovánovou rozhodne zažiarite!

krásne lila črievičky značky OMG !; 28 €krásne lila črievičky značky OMG !; 28 €

Trendy, ktoré bavia

Lila je farba, s ktorou oslníte svoje okolie. Rozžiari váš outfit, nech už sa chystáte vyraziť kamkoľvek. Vyniká v kontraste s trendovými ružovými odtieňmi na jar/leto roku 2018. Plyš, metalické kvety, saténové mašle, ozdobné kamene… to všetko sú detaily, ktoré zdobia najvydarenejšie kúsky jarnej a letnej kolekcie dámskej obuvi v Humanicu.

sandále OMG! s lila kamienkovým zdobením; 40 €sandále OMG! s lila kamienkovým zdobením; 40 €
v kolekcii nájdete aj apartnú kabelku značky Kate Gray za 40 €v kolekcii nájdete aj apartnú kabelku značky Kate Gray za 40 €

Farba roku 2018

Každý rok inštitút Pantone vyhlasuje farebný odtieň, ktorý ovplyvní svet dizajnu i módy. Tento rok tomu nebolo inak. Favoritkou sa stala výrazná Ultra Violet. A pretože nie každému táto farba sedí, môžete staviť aj na jemnejšie odtiene fialovej – napríklad práve na pôvabnú orgovánovú, ktorá pristane aj dámskym topánkam. Ostatne, presvedčte sa samy.

Pepe Jeans športové topánky; 64 €Pepe Jeans športové topánky; 64 €
pôvabné slip-ony značky Kate Gray s kvetinovým motívom; 64 €pôvabné slip-ony značky Kate Gray s kvetinovým motívom; 64 €

A leto môže začať

Lodičky s otvorenou pätou, sandále, nazúvacie poltopánky aj šľapky k vode vyčarí outfit od „lady“ a „Boho“ cez športové až po svetácke. Opáleným nohám dodajú tieto módne topánky jemnú farebnú bodku pri každej príležitosti. Nechajte sa unášať na vlne lila! Jar a leto roku 2018 bude lila úžasné!

a ešte zamatovo huňaté šľapky OMG! za 32 €a ešte zamatovo huňaté šľapky OMG! za 32 €

Zdroj foto: Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.