Must have pre pleť? Látkové pleťové masky

Must have pre pleť? Látkové pleťové masky

16. apríla 2018, látkové pleťové masky, Marionnaud, Skin Care, krásna pleť, starostlivosť o pleť, krása

Sponzorovanej odkazy:

Tiež si rada urobíte deň len sama pre seba? Tieto dni je najlepšie tráviť rozmaznávaním sa. Môžete si naliať víno, pustiť obľúbený film, upraviť si nechty, urobiť si horúci kúpeľ, a k tomu môžete zaradiť aj starostlivosť o pleť. O tú sa môže postarať trio noviniek z Marionnaud – látkové masky Skin Care.

Tieto látkové masky k nám dorazili až z Ázie a pre pleť sú hotovým zázrakom. Látka je naplnená až 20 ml séra a dokonale priľne k tvári. Vďaka tomu, že je maska ​​látková, v nej sérum vydrží dlho, čo je dobré pre hlbokú hydratáciu.

Hydratačná maska

Táto hydratačná maska ​​je vhodná pre ženy vo veku medzi 20 – 30 rokmi, ktoré chcú rýchlo a účinne hydratovať a rozjasniť svoju pleť. Maska samozrejme obsahuje 20 ml hydratačného séra, ktoré sa vďaka látke dokonale vstrebe do pleti. Pleť je po aplikácii jemná, rozjasnená a oddýchnutá. Maska sa necháva pôsobiť 20 minút a vy tak medzitým môžete relaxovať napríklad vo vani. Marionnaud SKIN CARE HYDRA & Sublime Moisturising FACE MASK dostanete v cene 5 €.Marionnaud SKIN CARE HYDRA & Sublime Moisturising FACE MASK dostanete v cene 5 €.

Energizujúca maska

Táto maska ​​je skvelá pre ženy vo veku 30 rokov a viac, ktoré už majú jemné vrásky a ich pleť môže byť unavená. Maska obsahuje 18 ml energizujúceho séra, ktoré spevňuje pleť, prejasňuje ju a dodáva mladistvú pružnosť. Vďaka tomu pleť pôsobí oddýchnuto, sviežo a žiari čistotou. Pokožka je tiež hĺbkovo hydratovaná. Maska pôsobí 20 minút. Marionnaud SKIN CARE VITAL & PROTECT Energising FACE MASK kúpite za 6 €.Marionnaud SKIN CARE VITAL & PROTECT Energising FACE MASK kúpite za 6 €.

Liftingová maska ​​na dekolt a krk

Na dekolte a krku sa najčastejšie prejavuje starnutie pokožky a s touto maskou tomu môžete predísť. Maska je totiž na krk a dekolt určená. Obsahuje 17 ml omladzujúceho séra a je určená najmä ženám vo veku 40 – 55 rokov. Maska redukuje jemné vrásky a zlepšuje tonus ľahko starnúcej pleti. Pokožka krku a dekoltu je vyhladená, pružná a revitalizovaná – Tento viditeľný efekt vydrží až osem hodín! Marionnaud SKIN CARE LIFT & SUPREME – MASK FOR THE NECK AND DÉCOLLETÉ môže byť vaša za 6 €.Marionnaud SKIN CARE LIFT & SUPREME – MASK FOR THE NECK AND DÉCOLLETÉ môže byť vaša za 6 €.

Liftingová masážna maska

Vyživujúca masážna maska, ktorá je obohatená o aktívne látky, ktoré napomáhajú regenerácii kmeňových buniek. Vďaka tejto maske môžete predchádzať starnutiu pleti. Maska navyše obsahuje výťažok z paliny, ktorý zachováva vyvážený objem pleti a tá je po aplikácii ihneď viditeľne pevnejšia a hydratovaná. Táto maska ​​nie je látková, ale je v tube. Vy ju preto budete vmasírovávať do pleti po dobu 5 minút a necháte pôsobiť 10 minút. Marionnaud SKIN CARE LIFT & SUPREME plumping MASSAGE MASK 50 ml zakúpite za 28 €.Marionnaud SKIN CARE LIFT & SUPREME plumping MASSAGE MASK 50 ml zakúpite za 28 €.

Všetky tieto novinky dostanete v parfumériách Marionnaud.

Zdroj foto: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.