Leeda a kolekcia Siedma z desiatich frčia na zľavách

Leeda a kolekcia Siedma z desiatich frčia na zľavách

12. apríla 2018, Leeda, zľavy, dámske oblečenie, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Povianočné obdobie už je za nami, ale stále si môžeme užívať zvýhodnených cien oblečenia. Výrazné zľavy dosahujúce 30% aj 50% ponúka napríklad kamenný obchod aj e-shop Leeda, a to na obľúbené modely z kolekcie Siedma z desiatich.

Jedná sa o originálnu českú značku, ktorá vyniká kvalitným spracovaním aj materiálmi a v neposlednom rade slušivými a nositeľnými modelmi. Ktorý oživí váš šatník?

Butik v srdci Prahy

Butik Leeda objavíte v Bartolomejskej ulici v Prahe. Za značkou, ktorá vznikla v roku 2003, stoja dve Lucie, Kutálková a Trnková, ktoré ju založili. Od roku 2012 je potom hlavou celej značky Lucia Kutálková. Každý kúsok kolekcie Leeda vzniká v Českej republike a tento fakt je pre celú značku veľmi dôležitý. Jej charakter potom dotvára tiež pôvod materiálov a miestne remeselné tradície, na ktorých stavia. Na jednotlivých modeloch sa premieta aj to, že tvorcovia často spolupracujú s architektmi, grafickými dizajnérmi, fotografmi aj muzikantmi.

Rozmanité dámske oblečenie

Kto by si neprial mať v skrini originálne dizajnérske kúsky? Ak ich navyše zdobí pomyselná ceduľka s nápisom „zľava“, je táto predstava hneď o niečo dostupnejšia. Za výhodné ceny teraz objavíte mnoho trendy kúskov a originálna dámska móda je na dosah ruky. Leeda ponúka napríklad štýlové denimové vesty v dlhom aj krátkom variante. Denim patrí k najväčším hitom novej sezóny a vďaka variabilite tohto kúsku ho budete môcť využívať pri mnohých príležitostiach. Za pozornosť stojí rozhodne aj hrejivá kašmírová vesta v krásnom smaragdovom tóne.

Pre odvážnejších z vás je tu dlhá kockovaná vesta, ktorá dokáže pritiahnuť pozornosť všetkých okoloidúcich a povzniesť outfit na novú úroveň. Radosť urobí Leeda aj všetkým milovníkom šiat. Nájdeme tu pohodlné bavlnené šaty v sivej farbe pre každý deň aj polotransparentné hodvábne šaty v temne modrom tóne pre slávnostnejšie príležitosti. V duchu trendov sa potom nesú tiež maxi šaty bez rukávov vo svetlo denimovom prevedení, ktoré vynikajú nevšednosťou a budú skvelou prípravou na leto.

Foto: Leeda

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.