Nová Puma kolekcia pre jar a leto

Nová Puma kolekcia pre jar a leto

4. apríla 2018, Puma

Sponzorovanej odkazy:

Puma je už dobre známou športovou značkou, ktorú netreba predstavovať. V rýchlosti snáď – je obľúbená pre svoju obuv, ktorá slúži nielen pre športové účely, ale je obohatená taktiež kolekciami aktuálnych trendov. Zároveň značka vydáva športové kolekcie dámskeho aj pánskeho oblečenia, ale aj voľnočasové modely. Čo presne si táto značka prichystala na jar a leto 2018 zo sekcií Running / Training a Prime sa dozviete v dnešnom článku.

Ako už iste viete, športová značka Puma sa novo pre tento rok pustila do spolupráce so speváčkou Rihannou. Tá uviedla na trh novinky jarnej / letnej kolekcie pre rok 2018, ktorá sa nesie v duchu zaujímavého prepojenia dvoch odlišných svetov – tvrdého motokrosu a uvoľneného plážového štýlu.

Jar a leto 2018 s Pumou

Dnes sa však nezameriame na kolekciu Fenty, ale na sekciu Running / Training a Prime. Teda na športové kúsky, ktoré vynosíte do telocviční, fitness centier, vonkajšie behanie, ale aj na plážovú jogu. Proste na jarnú a letnú kolekciu, určenú výsadne pre športové aktivity.

Tričko Core-Run Short Sleeve Women Tričko Core-Run Short Sleeve Women 'Training Top; 28 €

Nová kolekcia pre Running / Training

V tejto sekcii sa môžete tešiť napríklad na športové tričká, ktoré boli vyrobené pomocou technológie dryCELL. To znamená, že skvele odvádza vlhkosť, pomáha udržať pokožku v suchu aj pri väčšej fyzickej aktivite a zvyšuje tak komfort z nosenia. Tričko je z pružného materiálu, ktorý umožňuje väčšiu voľnosť v pohybe, znižuje trenie a obsahuje reflexné prvky. Tie zaisťujú bezpečnosť napríklad pri večernom behu (napríklad logo Puma je ozdobou tričká, ale zároveň aj reflexnou ochranou). Tričko Core-Run Short Sleeve Women 'Training Top tak bežne dostanete v troch farebných prevedeniach za 28 €.

Legíny Speed ​​Long Women Legíny Speed ​​Long Women 'Training Tights; 72 €

Rovnako tak vás potešia legíny Speed Long Women 'Training Tights za cenu 72 €. Výsadou legín je vysoký pás, ktorý robí ženskú postavu atraktívnejšou. Keďže ako je známe, nie každej žene pristanú legíny. Tiež disponujú technológiou dryCELL – teda odvádza vlhkosť pri potení a nadmerných fyzických výkonoch a udržujú pokožku suchú. Majú plochý šev, ktorý znižuje vznik trenia, sieťové vložky pre zlepšenie cirkulácie vzduchu a priedušnosť a technológiu Cleansport NXT. Tá je aplikovaná v hlavných potných zónach a zabraňuje zápachu.

Tenisky IGNITE XT v2 Mesh Women Tenisky IGNITE XT v2 Mesh Women 'Training Shoes; 56 €

Okrem toho tu nájdete aj ďalšie športové kúsky, ako sú športové podprsenky pre ženy, pánske tepláky, mikiny, tričká, fľaše na pitie, či športovú obuv. Všetko športové oblečenie potom pracuje na rovnakých princípoch a technológiách, ako je spomínaný dryCELL a Cleansport NXT. Čo sa týka botasiek, tak tie obsahujú odpružovací materiál IGNITE. Ten rozptyľuje silu nárazu pri dopade a vracia energiu späť do špeciálnej medzipodošvy. Topánky majú PU penu, hlavne v päte a na bočných stranách, čo zaisťuje ochranu a väčšie pohodlie pri vašich výkonoch. Tenisky IGNITE XT v2 Mesh Women 'Training Shoes zoženiete za 56 €.

z kolekcie Prime: dámsky elegantný batôžtek s veľkou mašľou a metalická taškaz kolekcie Prime: dámsky elegantný batôžtek s veľkou mašľou a metalická taška

Jar / leto a Prime

Nová kolekcia sa objavila aj pre kategóriu Prime, čo je naopak doplnková kolekcia. Ide teda najmä o rôzne tašky, batohy, kabelky, šiltovky a športové vaky. Medzi týmito novinkami zoženiete ako dámske elegantné batôžky s veľkou mašľou, či batohy v modernom metalickom prevedení, tak športové pánske batohy a vaky na chrbát do telocvične, či na voľný čas. Na svoje si prídu tiež dámy, ktoré majú rady športovejší štýl kabeliek, ale aj páni, ktorí majú radi koženkové batohy, či streetové batohy vhodné napríklad aj pre prenos notebooku. Ak hľadáte tašku do telocvične, alebo niečo na voľný čas, hľadajte práve v sekcii Prime!

ani na pánov v kolekcii Prime nezabudliani na pánov v kolekcii Prime nezabudli
v kolekcii Prime si vyberú ako muži aj ženyv kolekcii Prime si vyberú ako muži aj ženy

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy: