Zimná sezóna končí, jarná sezóna, ale aj tá tenisková začína!

Zimná sezóna končí, jarná sezóna, ale aj tá tenisková začína!

2. apríla 2018, Nila, tenisky, jar 2018, sezóna, obuv, Veja

Sponzorovanej odkazy:

Na internetovom obchode Nila teraz nájdete aj veľmi štýlové tenisky do nepohody od francúzskej značky Veja. Táto francúzska značka je ďalšia z tých, ktoré si uvedomujú problematiku dnešného sveta a chcú mu tak pomôcť ekologickou výrobou tenisiek, pričom dúfajú, že životné prostredie bude aspoň z malej časti ušetrené. Svoje tenisky totiž vyrába prevažne z ekologických materiálov.

Zahoďte čižmy i snehule a prejdite na niečo jarné! A čo iné by to malo byť, než tenisky. S teniskami nikdy neurobíte chybu. Sú pohodlné, dobre vyzerajú a dokonca si v nich možno zabehať. V novej kolekcii sa môžete tešiť na svieže farby tenisiek, ktoré sú na jar ako stvorené. A ktoré farby tento rok frčia? Sú to pastelovo jemné odtiene ružovej, modrej a žltej. Takéto tenisky vyniknú najmä k opálenej pokožke.

Na jar to kvitne

Veselé vzory nie sú len pre deti! Krásne farebné kvetinové tenisky? Prečo nie! Kvetinové vzory boli v móde pred niekoľkými rokmi, ale na teniskách sa objavujú v posledných rokoch stále. Takéto tenisky prilákajú príjemnú pozornosť a najlepšie je, že sú to stále tenisky a vás v nich nebolia palce ani nedrú päty. 

Pohodlie

Každá žena miluje lodičky, topánočky na kline a podobné štýly topánok, vďaka ktorým, buďme úprimní, naše nohy trpia. Ak ste tiež „podpätková dáma“, určite by ste mali vyskúšať na jar niečo pohodlné. Aj vaše nôžky musia čas od času odpočívať. Veja je skvelým riešením, pretože ponúka tenisky pôsobiace veľmi žensky. Outfit k nim môžete zvoliť tiež pohodlnejší, ležérny a casual. Uvidíte, ako sa vďaka tomu budete cítiť uvoľnene a zároveň veľmi štýlovo.

O eleganciu sa nemusíte báť! V dnešnej dobe je totiž možné všetko. Dajú sa totiž zladiť tenisky pokojne aj k šatám či sukienke. Tento štýl pôsobí rebelsky a sviežo. Vhodné sú najlepšie jednoduché a nevzorované šaty, ktoré znázornia ľahkú eleganciu, ktorú dofarbíme krásnymi výraznými teniskami, ktoré okolie poblázni. Tento štýl sa v Amerike stal bežnou záležitosťou a pre každodenné prechádzky je ako stvorený. 

Tieto krásne tenisky Veja a mnoho ďalšieho nájdete na Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.