Majte eko nôžky: so Swedish Stockings

Majte eko nôžky: so Swedish Stockings

31. marca 2018, Nila, Swedish Stockings, eko, pančucháče, recyklovaný materiál, šik

Sponzorovanej odkazy:

Nila nám prináša ďalšiu eko značku, ktorou je Swedish Stockings. Swedish Stockings je, ako spoznáme z názvu, švédska firma, ktorá bola založená Nadjou Forsberg a Linn Frisinger.

Na skládke ročne skončí miliarda párov jediný raz nosených pančúch, Swedish Stockings to chcú zmeniť. Ich cieľom je ekologická výroba pančúch, ktoré sa vyrábajú prevažne z recyklovaného nylonu a pomocou energie z obnoviteľných zdrojov a s minimálnou spotrebou vody.

Iste ste už mali nové pančuchy jediný raz na sebe a urobilo sa vám na nich oko. Čo teraz s nimi? Bohužiaľ deravé pančušky skončia v koši. Swedish Stockings z nich recykláciou materiálu vytvorí krásne nové pančuchy a pančucháče, na ktoré si tentokrát dáte určite pozor. A keď sa vám táto nehoda stane druhýkrát, Swedish Stockings aj z týchto zničených siloniek vytvorí zase silonky nové.

Elegancia a štýl

Pančuchy a pančucháče nielen podčiarknu krásu ženských nôh, ale zároveň vás pri mierne chladnom počasí zahrejú. Na výber tu máte veľa rôznych štýlov pančušiek, ktoré budú perfektne ladiť s ktorýmkoľvek outfitom s odhalenými nožičkami. Môžete zvoliť jednoduché a jednofarebné, či vzorované, ktoré pôsobia veľmi sexy.

Z farieb prevláda hlavne čierna, ktorá je v dnešnej dobe najpopulárnejšia. Je oveľa jednoduchšie zjednotiť farbu recyklovaného vlákna do sýto čiernej, to je tiež dôvodom, prečo Swedish Stockings ponúka najmä toto farebné prevedenie. Na ich oficiálnych stránkach však môžete vidieť aj svetlé „telové“ varianty.

Kúpou týchto kúskov neurobíte chybu. Nielen že budete dobre vyzerať, vaše nohy budú žiariť dokonalosťou, ale navyše pomôžete prírode. Dúfame, že v budúcnosti sa tento typ výroby rozšíri, a nielen recyklované pančuchy a pančucháče, ale aj ďalšie oblečenie bude bežnou záležitosťou. Tieto pančuchy dostanete na internetových stránkach Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné a spodná bielizeň.